Arda Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! "Sana ne ulan hödük"

Ünlü Şef Arda Türkmen gülümseyen yüzü ve pozitif enerjisi ile tanınan isimler arasında. Asık suratına ve agresif tavırlarına alışkın olunmayan Arda Türkmen fena hiddetlendi. "Böyle hadsiz, böyle çapsız..." sözleriyle...

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2024 12:36 GÜNCELLEME 01.08.2024 12:36 HAYAT
Arda Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! "Sana ne ulan hödük"
Arda Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! "Sana ne ulan hödük"

Hem şef hem de mutfak yemeklerinin vazgeçilmez sunucuları arasında yer alan Arda Türkmen medyanın alışık olmadığı bir tavır ile gündeme geldi. Fena sinirlenen Arda Türkmen sözlerini esirgemedi. 

2022'de kendisinden 12 yaş küçük Melodi Elbirliler ile dünyaevine giren ve bu sene de çocuklarına kucağına alan çiftten mutlu bir aile tablosu pozu geldi. Arda Türkmen'in sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraf ve altındaki not şöyle...

Kenan Işık'ın yıllar önceki itirafı ortaya çıktı: Bitsin istiyorum!Kenan Işık'ın yıllar önceki itirafı ortaya çıktı: Bitsin istiyorum!

Biz bugün üç olduk... Kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin. Yolun, bahtın, şansın hep açık olsun. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Bugün en mutlu günümüz... Güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz.

"SANA NE ULAN HÖDÜK!"

Bu paylaşımın ardından Arda Türkmen'in fotoğrafının altına ilginç bir yorum geldi. İşte Arka Türkmen'i çılgına çeviren o yorum: Çocuk 19 yaşına gelecek ama siz bunamış olacaksınız. Dede olacağın yaşta baba olursan ortaya böyle bir görüntü çıkar. 

Arda Türkmen Instagram hesabı üzerinden böyle yanıt verdi: 

İyi yürekli insanların yanında sosyal medya maalesef böyle densiz, böyle hadsiz, böyle çapsız insanlarla dolu... En hafifinden "Sana ne ulan hödük" diyerek konuyu kapatıyorum. 

Arda Türkmen kimdir ve  kaç yaşındadır? Arda Türkmen'in eşi...Arda Türkmen kimdir ve kaç yaşındadır? Arda Türkmen'in eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • talat 1 ay önce Şikayet Et
    bizi ilgilendirmez ama soyad türkmen olup ad siena olunca pek yakışmamış bence.
    Cevapla
  • Şamil 1 ay önce Şikayet Et
    maalesef sosyal medya böyle sıkıntılı işte, senin için mutluluk tablosu diğeri için hödüklük, bence de haklı, yorum yazan hadsiz ve hödükmüş hakkaten
    Cevapla
  • Alit 1 ay önce Şikayet Et
    12 yaş normal sayılır. Adam yuva kurmuş..70 li yaşlardaki tipler 20 li yaşlardaki kızlarla sevgili bu ülkede.Onlara bakın.Onlar sanatçı, iş adamı diye hiç eleştiren yok.
    Cevapla
  • YAVUZ 1 ay önce Şikayet Et
    Adam evlenmiş, gönül eğlendirmemiş, Allahın emrini Hz. Peygamberin sözünü yerine getirmiş, dediği gibi lan hödük sana ne.
    Cevapla
  • Nilüfer 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH anneli babalı büyütsün,sağlıklı ömürler versin demek daha sık ve kolaydır.terbiyesizlik hadsizlik yapmak sadece kişiyi küçültür.saglikla büyüsün inşa ALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR