Özgü Namal'dan Kızıl Goncalar açıklaması! Almanya'da...

Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veren Özgü Namal çarpıcı açıklamalar yaptı. Özgü Namal Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin ardından Almanya'da bir sinema filmi için el sıkıştığını ifade etti. İşte konuyla ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 11:51 GÜNCELLEME 18.09.2024 11:51 HAYAT
Özgü Namal'dan Kızıl Goncalar açıklaması! Almanya'da...
Özgü Namal'dan Kızıl Goncalar açıklaması! Almanya'da...

Now Tv ekranında izleyici ile buluşan Kızıl Goncalar'da Meryem karakterini canlandıran Özgü Namal, yüzü olduğu markanın etkinliğinde gazeteciler ile kısa bir sohbet etti. Yıllar sonra kariyerine kaldığı yerden devam eden Özgü Namal, Kızıl Goncalar'dan sonraki süreci anlattı. 

2014'te hayatını birleştirdiği Ahmet Serdar Oral'ı, kalp krizi nedeniyle 2020'de kaybeden Özgü Namal, çocukları Nefes ve Elem Su ile hayatına devam ediyor. Oyuncu Namal, yaptığı konuşmada, çocuklarından da bahsetmeden geçemedi. 

Özgü Namal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Yoğun bir sezondan çıktım. Sonrasında Almanya'da sinema filmi çektim. Çocuklarımla ilgilendim. Çocuklarla olmak şifa veriyor, ruhumu temizleyip, arındırıyor. Güzel bir yaz geçirdim, çocuklar her geçen gün büyüyor ve her gün yeni insanlar oluyorlar. Ben de büyük bir keyifle onların yolculuklarına şahitlik ediyorum.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ateş püskürdü: O senin zevksizliğin!Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ateş püskürdü: O senin zevksizliğin!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Osman 1 gün önce Şikayet Et
    Naparsan yap ölüm hak Özgü hanım, neydi noldu ve nolacaksin. Allah iman versin gerisi boş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR