Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşında...

Perihan Savaş gündemi sarsan bir haberle gündeme geldi. Henüz 13 yaşındayken evlendiğini açıklayan Perihan Savaş, sözleriyle şoke etkisi oluşturdu. Perihan Savaş evliliğinin nedenlerini ise birer birer sıraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 09:18 GÜNCELLEME 14.10.2024 09:18 HAYAT
Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşında...
Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşında...

67 yaşındaki Yeşilçam sanatçısı Perihan Savaş, 54 sene öncesine gitti ve bugüne kadar kimsenin bilmediğini sırrını açıkladı. Oyuncu Savaş henüz 13 yaşındayken bir evlilik yaptığını anlattı. 

Bir Youtube programına konuk olan Perihan Savaş, gündeme oturan açıklamalar yaptı. 13 yaşındayken, annesinin baskısından kurtulmak için evlendiğini söyleyen Perihan Savaş, tiyatro sahnesiyle tanıştığı 5 yaşından itibaren, annesinin sert tutumları nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini ifade etti. 

Survivor finalisti evlilik yolunda! 'Bizimle beraber şahit oldunuz'Survivor finalisti evlilik yolunda! "Bizimle beraber şahit oldunuz"

O dönemde de kuzeni Ziya'nın askeri okuldan atılma çabası ile evlilik kararı aldığını şu sözlerle belirtti: Amcamlar, benim oyuncu olmamdan korkuyorlardı. Annemin baskısından kurtulmak için kabul ettim. 

Savaş, evlilik sürecinde ayrı evlerde kalmanın kendisi için bir rahatlama olduğunun altını çizdi ve "Bana 'tiyatrodan ayrılacaksın' dediklerinde, zaten evlilik kafamda bitmişti" ifadeleriyle, genç yaşında yaşadığı zorlukları anlattı. 

Kuruluş Osman oyuncusu evliler kervanına katıldı! İşte, Özgür Çevik'in merak edilen eşi...Kuruluş Osman oyuncusu evliler kervanına katıldı! İşte, Özgür Çevik'in merak edilen eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Zeynep Emre 2 gün önce Şikayet Et
    Türkan şoray hêrşêy Layık olan bir türkiyê'nin türk sinamasının sultanıdır
    Cevapla
  • mete 3 gün önce Şikayet Et
    Bir youtube programına değil, Ahmet Mümtaz Taylan'In NTV'deki Empati programına konuk oldu.
    Cevapla
  • egemen türk 3 gün önce Şikayet Et
    daha hala cok güzelsin....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR