Türkan Şoray'dan müjdeli haber! 79 yaşındayken...

79 yaşındaki Türkan Şoray sevenlerini heyecanlandıran bir haberle gündeme geldi. Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray fahri doktora unvanını almak üzere Kıbrıs'a gidiyor. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 12:40 GÜNCELLEME 14.10.2024 12:41 HAYAT
Türkan Şoray'dan müjdeli haber! 79 yaşındayken...
Türkan Şoray'dan müjdeli haber! 79 yaşındayken...

7'den 70'e herkesin filmleri ile tanıdığı Türkan Şoray sevenlerini mutlu eden bir haberle gündeme geldi. 79 yaşındaki Türkan Şoray'a fahri doktora unvanı veriliyor.

Alınan habere göre, Türkan Şoray'a, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından 'fahri doktora' unvanı takdim edilecek.  

Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşındayken...Perihan Savaş 54 yıllık sırrını ifşa etti! Meğer 13 yaşındayken...

GAÜ'den yapılan açıklamada,  Şoray'ın, GAÜ'nün davetlisi olarak KKTC'ye geleceği, üniversitenin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne de katılacağı bildirildi.

FAHRİ DOKTORA NEDİR?

Fahri Doktora, akademik olarak doktora çalışması yapmadığı halde, bir konu üzerine uzun yıllar boyunca çalışmalar yapmış ve belli bir yeterliliğe ulaşmış kişilere, verilen bir unvandır. Bu unvan takdir etmek maksadı ile verilir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Akcan Suyolcuoğlu 2 gün önce Şikayet Et
    Yakışır sultanımıza o bir tane her şeyi hakkediyor ♥️
    Cevapla
  • Süreyya kaya 3 gün önce Şikayet Et
    Sultana yakışır.. Tebrikler.
    Cevapla
  • Deli Dumrul!!! 3 gün önce Şikayet Et
    Çok şükür artık gözümüz açık gitmeyiz!
    Cevapla
  • Ender 3 gün önce Şikayet Et
    Sultanımıza yakışır,gelmiş geçmiş güzelliği ve sanatıyla en iyi oyuncu
    Cevapla
  • Nazım Zengin 3 gün önce Şikayet Et
    Müjdeli haber deyince, ben de dedim çocuğu mu olacak ne? :) :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR