Erdoğan'dan Sırrı Sakık'a sert sözler

AK Parti Grubu'nda konuşan Başbakan Erdoğan, Ağrı Belediye Başkanı seçilen Sakık'a çok sert sözlerle yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2014 12:20 GÜNCELLEME 03.06.2014 12:28 İç Politika
Erdoğan'dan Sırrı Sakık'a sert sözler
Erdoğan'dan Sırrı Sakık'a sert sözler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grubunda partililere seslendi. Erdoğan, konuşmasında Ağrı Belediye Başkanı seçilen BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ı çok sert sözlerle eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri...

SIRRI SAKIK'A SERT SÖZLER

-Şu an Ağrı'da seçimi kazanan zat, 'Devlet terörü' diyor. Bir milletvekili olarak bu ülkede devlet teröründen bahseden kişi önce aynaya baksın. Sen terör desteğiyle seçildin.

-Kan varsa sizde var. Diyarbakır'da annelerin sesine tahammül edemediniz. Anneleri oradan kaldırdınız.

-Balediyenizin önünden yıkama bahanesiyle oradan kaldırdınız.

-Tehditlere başladınız. Biz iktidar olarak bunu takiple sorumluyuz.

YORUMLAR 1
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş, bu adam daha ne yapsın?! Ey kürtler Allahtan daha çok, pkk dan mı korkuyorsunuz ki. bu hainlere, ne oldukları artık gün gibi ortaya çıkmış bu işbirlikçilere, bu kendini bilmez ve kendilerini, sizlerin tek sahibi sanan jakoben kürt elitlerine her şeyinizi yeniden teslim ediyorsunuz? Ya karşı tarafta şeref ve onuruyla barışın arkasında duranlar kimler? Siz kıyının diğer tarafında, bu neronların ateşini körüklerken, onlar kelleleri pahasına, ikballerine çöreklenmiş bu yılanların tehdit ve dayatmalarına aldırmadan, onurları için oy kullanıyorlar! Bir kısmınız ise daha hala olup biteni görmek ve anlamaktan uzak, terörist olduklarını, barış sürecinin her aşamasında açıkça ispatlayan bu ipleri dışarda mihraklara sempati besliyorsunuz?! Batıdaki versiyonlarınızın hatası, en fazla gezideki gibi toma, su ve biber gazı ama şunu bilin ki, eli kanlı alçakların karşısına, biber gazıyla çıkılamaz! Sönsün diye uğraşılan bu ateşe döktüğünüz bu benzin yaksa yaksa yine, en çok sizi yakar!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR