Bu kür saçlarınızı 2 haftada uzatıyor!

Saçlarımız çoğu zaman mevsimsel değişiklikler sebebiyle çok dökülür ve sağlıksız görünür. Saçlarınıza evde kolayca hazırlayabileceğiniz etkili kür tarifini sizlerle paylaşacağız.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2018 16:11 GÜNCELLEME 26.01.2018 16:41 KADIN
Bu kür saçlarınızı 2 haftada uzatıyor!
Bu kür saçlarınızı 2 haftada uzatıyor!

Sağlıklı saçlar için evde kolaylıkla bulunan malzemelerden hazırlayacağınız kür tarifini hem bayanlar hem erkekler rahatlıkla kullanabilirler.

Saç bakım ürünlerine yüklü miktarda para harcamak yerine sizinle paylaşacağımız 2 haftada saçları uzatan kür tarifini deneyebilirsiniz.

 

 

Patates içerisinde bulunan A, B ve C vitaminleri sayesinde saçınız için gerekli olan bütün vitamin ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Saçlarınız çok kuru ve çok dökülüyorsa patates saçınıza oldukça iyi gelecektir.

Malzemeler

- 5 adet patates

- Su

- Tülbent

Nasıl Hazırlanır?

Patatesleri iyice yıkayıp tek tek soyun.

Daha sonra patatesleri blendere atabilir veya rendeleyebilirsiniz.

Kıvamı koyu gelince içerisine su ilave edin. 

Daha sonra karışımı tülbent yardımıyla süzün.

Nasıl Kullanılır?

Bir parça pamuk yardımıyla saç diplerinize bu karışımdan sürerek iyice yedirin.

Daha sonra patates suyunu saç uçlarına da yedirerek bu şekilde 20 dk bekletin.

20 dk sonunda saçınızı şampuanlamadan durulayın. 

Vermiş olduğumuz patates kürünü haftada bir ya da iki kez saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

YORUMLAR 2
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım çok yavaş uzar ve gidip arka kısmı kazıttım uzarken çok çirkin görünmeye başladı bu modellerden yaptıran varsa anlar zaten beni hemen saçım o kadar kötü görünüyor ve çok yavaş uzadığı için uzun bir süre de kurtulamadım bu sebeple hemen hızlı uzatmak için yollar aradım bir sürü şey denedim ve sonunda keratinin işe yarıycağını söylediler doğal ve saf olandan buldum patentli keratin aldım hemen ve saçlarım hızlı uzamaya başladı sonunda güzel görünüyor saçım yeniden.
    Cevapla
  • seda 5 yıl önce Şikayet Et
    Evde hızlı ve sağlıklı saç uzatmak için sürekli karışımlar yağlar maskeler denedim işe yaramadı ucundan az az kestirerek de uzamıyor denemeler yaparken keratin gözenek açıcı iksir kullanmaya başladım artık saçlarım hızlı ve sağlıklı uzuyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR