Berna Laçin'e soruşturma açıldı

Cinsel istismar suçlarına idam gelmesi için başlatılan kampanyaya karşı çıkarak Müslümanların kutsal toprağı Medine'ye dil uzatan Berna Laçin'e "Halkın dini duygularını aşağılama" suçundan soruşturma açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2018 10:37 GÜNCELLEME 04.07.2018 11:28 Magazin
Berna Laçin'e soruşturma açıldı
Berna Laçin'e soruşturma açıldı

Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen çocuk istismarı haberlerine pek çok kişiden tepki geldi. Bu tepkiler sonuncunda idam cezasının yeniden yürürlüğü konulması için adeta bir kampanya başlatıldı. Ancak Berna Laçin, idam cezasına karşı çıkarak "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı" şeklinde bir tweet attı. 

Berna Laçin'in kutsal topraklara attığı bu iftira büyük tepki topladı. Yaşanan bu olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Berna Laçin hakkında "Halkın Dini Değerlerini Aşağılama" suçundan soruşturma başlattı. 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen gibi zihniyetlilerin boyle bisey basina gelse bas bas bagirirdiniz idam diye insallah gelmez sana degil acimam o sabilere olurdu
    Cevapla
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki insanlarin disina bakmamaliymis yuzun masum niyetin kirliymis herkez oralara gitmek icin yalvarirken allaha sen kendini on plana cikarabilmek icin kutsal topraklarimizi kullanma
    Cevapla
  • Mücahid akın 5 yıl önce Şikayet Et
    Medineye dil uzatmak, islam düşmanlığının göstergesidir. Cehennem lüzumsuz değil
    Cevapla
  • Mucahld 5 yıl önce Şikayet Et
    Medineye dil uzatmak, islam düşmanlığın göstergesidir.
    Cevapla
  • Şeref Gazioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün derdi kendisigibilerin ceza almaması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR