Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan’dan 'birlik beraberlik' çağrısı

ABD'nin Türkiye üzerinden yapmaya çalıştığı ekonomik saldırı için Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2018 10:11 GÜNCELLEME 14.08.2018 10:14 Magazin
Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan’dan 'birlik beraberlik' çağrısı
Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan’dan 'birlik beraberlik' çağrısı

Türk halkının iki sevilen sanatçısı Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan, ülkemize karşı yapılan ekonomik saldırı neticesinde dolar ve Euro kurlarında yaşanan dalgalanmalarla ilgili konuşarak önemli açıklamalarda bulundular.

Sosyal medya hesabından gönderi paylaşan Yavuz Bingöl, şunları söyledi: "1 dolara vatanını satanlarla, canı dahil her şeyini vatanına verenlerin savaşıdır bu savaş. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir, Türk milleti de büyük bir millettir. Birlik, beraberlikle aşacağız bu günleri. Lütfen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon konuşmasını dikkatlice bir kez daha okuyun. Tarihi bir konuşma yaptı sayın Başkan. Gün, kayıtsız şartsız birlik günüdür."

Ticarette de ciddi yatırımları olan şarkıcı İzzet Yıldızhan da ekonomik saldırılarla ilgili yorum yaptı. Dolar ve Euro'daki artıştan dolayı büyük kaybı olan Yıldızhan, şu açıklamayı yaptı: "Yıllardır ülkemizi çeşitli sebeplerle bölmeye, yıkmaya çalıştılar. Yıllarca terör örgütleri bunu denediler. Sonra 15 Temmuz'da hain darbe girişimi yaşandı, şimdi de bizi, ülkemizi ekonomik krizle yıldırmaya, yıkmaya çalışıyorlar. Ama bu, onların son oyunları olacak."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR