Aylin Şengün Taşçı: Ekonomimiz sağlam ellerde...

Ünlü sanatçı Aylin Şengün Taşçı, ülkemizde yapılan ekonomik saldırılar hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2018 11:07 GÜNCELLEME 16.08.2018 17:50 Magazin
Aylin Şengün Taşçı: Ekonomimiz sağlam ellerde...
Aylin Şengün Taşçı: Ekonomimiz sağlam ellerde...

ABD'nin ekonomik saldırı girişiminde bulunduğu Türkiye için sessiz kalamayan  sanatçılar arasında Aylin Şengün Taşçı da vardı. Bu sıkıntılı günlerde ülkemize yardımcı olmak isteyen devletlerde, gönüllü olarak konser vermek istediğini belirten Taşçı, insanların müzikle bütünleşeceğine inandığını söyledi. 

Ünlü sanatçı Şengün Taşçı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Son hafta içinde hepimize adeta cehennemi yaşatan günlerden geçtik. Güzel ülkemin güzel insanları Başkan’ımızın çağrısına uyarak döviz büroları önünde kuyruklar oluşturdular ve Türk Lirası'na sahip çıktılar. Basiretli ve kararlı bir tutumla hükümetimizin görevli kurumları Amerika'nın bu hiçbir etiğe uymayan hücumunu çok başarılı bir şekilde atlattılar.

Bu çabalar içinde Katar gibi dost bir ülkenin varlığı hepimize mutluluk verdi. İran'ın Rusya'nın bize destek veren yaklaşımları moralimizi yükseltti. Almanya'nın bile istikrarlı bir Türkiye arzusunu taşıdığını belirtmesi, Avrupa ülkelerinin aynı çizgideki tutumu dünyada Amerika karşısında bir blok oluşmaya başladığını gösterdi. Trump'ın çılgın yönetim anlayışı kısa bir zaman içinde ABD dolarının yerini alacak başka arayışların hızlanmasını sağlayacak besbelli. Geleceğe çok umutla bakmamız lazım.

Ekonomimiz sağlam ellerde çok şükür. Gecesini gündüzüne katarak çalışan bir yönetim kadromuz var. Bizlere düşen yaptığımız iş ne ise o konuda çalışmak, üretmek, moralimizi bozmadan bundan sonra gelecek her türlü saldırıyı aynı güçle savuşturmak. Türk milleti bunu yapabilecek güce fazlasıyla sahip.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR