Uğur Işılak: Başkanımıza güvenimiz tam

Uğur Işıklak ülkemize boyu eğdirmek için yapılan ekonomik saldırılar hakkında konuştu. Işılak, "Başkan Erdoğan'a güvenimiz tam. Bu engeller aşılacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2018 09:24 GÜNCELLEME 16.08.2018 09:26 Magazin
Uğur Işılak: Başkanımıza güvenimiz tam
Uğur Işılak: Başkanımıza güvenimiz tam

Sevilen sanatçı Uğur Işılak, son günlerde ülkemiz üzerinden oynanan ekonomik oyunları anlatan bir yazı kaleme aldı. Işılak, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Milletine, devletine, bayrağına, bağımsızlığına sahip çıkan Başkan'ımızın yanında olduğumuzu bir kez daha dünyaya duyurmuş olacağız. Tüketerek değil, üreterek. Ürkerek değil, üzerine giderek. Şikayet ederek değil, kanaat ederek. Kızarak değil, özeleştiri yaparak. Sahip çıkarak, kucaklayarak, kıymet bilerek. Çağın ve zamanın ruhunu iyi okuyup yeniden yorumlayarak...

Kaleme aldığı yazısında bu zor günlerin birlik ve beraberliğimizle geri de kalacağının altını çizen Işılak, yazısına şöyle devam ediyor: "Bu sıkıntılar, bu engeller de aşılacak mutlaka. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a güvenimiz tam. Asıl acı olan, iyi günde milletinin sevincini, kötü günde acısını paylaşamayacak kadar bayağılaşan bir zümrenin bu topraklarda yaşıyor olması. Ne diyor Yavuz Sultan Selim: 'Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür.' Biz böyle bir milletin torunlarıyız."

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR