Ünlü oyuncu Hugh Jackman: Türk gibi olabilirim!

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, bir ilki yaşatacak dans, müzik, hikaye anlatım temalı The Man adlı görsel şovu ile dünya turnesine çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2018 14:02 GÜNCELLEME 02.12.2018 14:06 Magazin
Ünlü oyuncu Hugh Jackman: Türk gibi olabilirim!
Ünlü oyuncu Hugh Jackman: Türk gibi olabilirim!

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, ilk kez büyük bir dünya turnesine çıkacağını duyurdu. Turneye bir çok müzik yıldızının da katılacağı biliniyor.

50 yaşındaki ünlü oyuncu Jackman, “Büyük bir arena turnesine çıkıyorum. Bu benim için bir hayalimin gerçek olması demek. Daha önce Avustralya’da yapmıştım ama şimdi dünya çapında turneye çıkıyorum. Amerika’da pek çok şehire, Avrupa’ya, İngiltere’ye gidiyorum, Avustralya’ya ve Yeni Zelanda’ya geri dönüyorum. Şarkı söylüyorum, dans ediyorum, hikayeler anlatıyorum" sözleri ile turne hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kendisini gerilim, aksiyon filmlerinde görmeye alıştığımız Hugh Jackman, farklı bir türde hayranlarının karşısına çıkıyor.

X-men filmi ile oldukça konuşulan Hugh Jackman, her yaştan izleyici kitlesinin beğenisi toplamıştı.

Geçtiğimiz yıllarda  'An Evening with Hugh Jackman' İstanbul'a dans gösterisi için gelmişti.

Gösteriye katılanlar arasında Halit Ergenç, Pınar Altuğ Atacan, Haldun Dormen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi ünlü isimler vardı.

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, sahnede Türk kahvesi içmişti ve sahneye çıkardığı bir izleyicisiyle oryantal dans yapmıştı. Türk kültürünün mutlu ettiğini ifadelerinde kullanmış, hareketlerine yansıtmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR