Reyting rekortmeni dizi “Diriliş Ertuğrul” rakiplerini üçe katladı!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul, 135. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini üçe katlayarak reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselterek korudu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2019 13:28 GÜNCELLEME 15.02.2019 13:28 Magazin
Reyting rekortmeni dizi “Diriliş Ertuğrul” rakiplerini üçe katladı!
Reyting rekortmeni dizi “Diriliş Ertuğrul” rakiplerini üçe katladı!

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi  Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.73, AB’de 17.77, ABC1’de 18.76 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat daha çok izleniyor. Dün akşamki 135. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “TürkTöresi” etiketi ile büyük yankı uyandırdı.

Diriliş Ertuğrul rekor

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Öykü Çelik, Engin Benli, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

85’in üzerinde ülkede izlenme rekorları kırarak Türkiye’yi temsil eden “Diriliş Ertuğrul” Türk televizyon tarihine hız kesmeden adını yazdırmaya devam ediyor. 5. Sezonun ilerleyen bölümlerinde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR