Burak Sevinç'in yeni dizisi Leke'nin konusu ve oyuncuları!Yayın tarihi

Üç sezondur Söz dizisinde rol alan ve bu dizideki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Burak Deniz, yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Melis Sezen ile başrolü paylaşacağı Leke dizisi, 16 Nisan Salı akşamı başlayacak. Dizinin konusu, bir zamanın fenomen dizisi Binbir Gece'ye benzetildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2019 08:27 GÜNCELLEME 12.04.2019 08:28 Magazin
Burak Sevinç'in yeni dizisi Leke'nin konusu ve oyuncuları!Yayın tarihi
Burak Sevinç'in yeni dizisi Leke'nin konusu ve oyuncuları!Yayın tarihi

Başrol oynayacağı Leke dizisi için üç sezondur rol aldığı Söz dizisinden ayrılan Burak Deniz, yeni dizisinde klişeleşmiş bir karakter olan zengin iş adamı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 16 Nisan Salı başlayacak olan dizi, Melis Sezen ile Burak Deniz'i bir araya getirecek. Dizi ise konusuyla efsane olmuş bir yapımı hatırlatıyor.

Burak Deniz

Ameliyat olması gereken kardeşi için yüklü miktarda bir paraya ihtiyacı olan genç bir kadının, kadınlara mesafeli kibirli bir adamın şirketiyle yolunun keşismesi ve gururuna leke sürdürmeden paraya ulaşma mücadelesini anlatan dizi, benzeri hikayesiyle gündeme yerleşen Binbir Gece dizisini anımsattı.

Söz dizisinin hayranları, konusunu okudukları diziye eleştirerek, Deniz'in bu proje için ayrılmış olmasına tepki gösteriyorlar. Binbir Gece dizisinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel başrolde yer alıyordu.

Binbir Gece dizisi