Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü'nün annesi görenleri şaşırtıyor!

Hercai dizisiyle kendisine milyonlarca hayran kazandıran genç oyuncu Akın Akınözü, hayatıyla da merak konusu oluyor. Miran karakteriyle müthiş bir popülarite kazanan Akın Akınözü'nün annesi, genç görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor! İşte Akın Akınözü'nün annesi!

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2019 11:22 GÜNCELLEME 12.04.2019 11:24 Magazin
Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü'nün annesi görenleri şaşırtıyor!
Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü'nün annesi görenleri şaşırtıyor!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, kısa sürede sosyal medyada 1 milyon takipçiye ulaştı ve arama motorlarında da en çok aratılan kişiler arasına yerleşti. Akın Akınözü sadece yaptığı işlerle değil hayatıyla da merak ediliyor. 

Daha önce Payitaht, Arkadaşlar İyidir ve Aslan Ailem dizilerinde rol alan Akın Akınözü, Hercai dizisiyle şöhreti elde etti. Akın Akınözü'nün oyunculuğa yönelmesini ise annesi Özlem Akınözü sağladı.

Özlem Akınözü, lise yıllarında oğlunu konservatuara göndermek istedi ancak oğlu matematik okumak istediğini dile getirerek Los Angeles – General Studies, UC- Berkeley – Applied Math'den mezun oldu. Matematik bölümünde yüksek lisans eğitimi de alan Akınözü, okul bittikten sonra annesinin sözünü dinleyerek oyunculuğa yöneldi.

Peki Akın Akınözü'ndeki cevheri keşfeden annesi Özlem Akınözü kimdir? İşte Akın Akınözü'nün merak edilen annesi Özlem Akınözü!

Akın Akınözü ve annesi Özlem Akınözü

YORUMLAR 2
  • anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi akın çok çok başarılı anneside öyle
    Cevapla
  • Roza naz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok başarılı ve çok yakışıkılı bir oyuncu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR