Aslıhan Doğan'dan eşi Arda Turan hakkında şaşırtan yorum!

Başakşehirli Milli futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan hakkında konuştu. Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in arasında geçen kavga konusuna değinen Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan'a olan desteğini dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2019 10:43 GÜNCELLEME 13.04.2019 10:43 Magazin
Aslıhan Doğan'dan eşi Arda Turan hakkında şaşırtan yorum!
Aslıhan Doğan'dan eşi Arda Turan hakkında şaşırtan yorum!

Başakşehir'in Milli futbolcusu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in arasında geçen kavga hakkında konuştu. Doğan, eşine destek çıkarak olay hakkında haklı tarafın eşi Arda Turan olduğunu beyan eden bir açıklamada bulundu. Aslıhan Doğan açıklamasında, 'Arda gereken şeyleri katıldığı programda söyledi. Çok mutlu oldum. O bana her zaman yardımcı oluyor. Hamza'nın her şeyinle ilgileniyor.' ifadelerini kullandı.

Doğan, açıklamasının devamında, 'Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar. Dışarıdan gelen yorumlarla çok ilgilenen bir insan değilim. Benim eşime güvenim ortada. Ben görüşümü ilk günden belli ettim. Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak. Ben çekirdek ailemle ve bu insanların düşünceleriyle ilgiliyim. Oradan buradan gelen şeyler beni çok alakadar etmiyor.' sözlerine yer verdi.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR