'Problemli müşteri'! Berkay'dan 150 bin TL'lik tazminat davası

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavgayla gündemde yer alan şarkıcı Berkay, bu sefer başka bir dava olayla gündemde. Berkay Şahin, konser için gittiği İzmir’deki bir otele, ‘problemli müşteri’ olarak nitelendirilerek alınmadı. Eşinin hamile olduğunu ve mağdur edildiğini söyleyen şarkıcı, otele 150 bin liralık tazminat davası açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2019 09:38 GÜNCELLEME 17.04.2019 09:38 Magazin
'Problemli müşteri'! Berkay'dan 150 bin TL'lik tazminat davası
'Problemli müşteri'! Berkay'dan 150 bin TL'lik tazminat davası

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavgayla bir dönem gündemde sıkça yer alan şarkıcı Berkay, bir otelle davalık oldu. İddiaya göre, hamile eşiyle birlikte dünyaca ünlü bir otelde kalmak isteyen şarkıcı, geçen yıllarda otelin diğer müşterileri tarafından yönetime şikayet edildiği ve problemli müşteri sıfatına geçirildiği gerekçesiyle otelden içeri alınmadı. Mağdur edildiğini öne süren şarkıcı, İstanbul'a gelir gelmez Tüketici Mahkemesine başvurdu ve 150 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Mahkeme davayı kabul etti. Otel yetkilileri ise, 'Berkay ve ailesinin geldiği gün otelin tamamen dolu olduğu ve şarkıcının otele iftira attığı belirtilerek, otelin olayda herhangi bir kusuru olmadığı ve Berkay'ın manevi tazminat adı altında zenginleşme aracı olarak fahiş değerde dava açtı.' şeklinde bir dilekçe yayınladılar.

Berkay Şahin ve eşi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR