Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu nasıl? Orhan Gencebay'ın doktorundan açıklama

Usta sanatçı Orhan Gencebay göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı hastanede ameliyata alınarak kalp damarlarına 2 tane stent takıldığı haberleri hayranlarını üzmüştü. Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu hakkında bilgi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2019 15:27 GÜNCELLEME 18.04.2019 15:38 Magazin
Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu nasıl? Orhan Gencebay'ın doktorundan açıklama
Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu nasıl? Orhan Gencebay'ın doktorundan açıklama

Türk müzik dünyasının tartışmasız en önemli isimlerinden olan Orhan Gencebay  dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Göğüs ağrısı şikayeti ile kaldırıldığı özel hastanede yoğun bakıma alınan usta sanatçının son sağlık durumu hayranları tarafından oldukça merek konusu haline geldi. Peki, Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? İşte yanıtı.

Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Orhan Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı. Operasyon sonrası yoğun bakımda bir süre müşahade altında tutulacağı belirtilen Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

orhan gencebay

SEVİM EMRE EŞİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Gelişmelerin ardından yoğun bakımda olduğu öne sürülen Gencebay'ın sağlık durumu hakkında Sevim Emre açıklama yaptı. 

"Benim canlarım Orhan Babanız evet hastanede ama şükürler olsun yoğun bakımda değil. İki damara anjiyo yapıldı ve üç stent takıldı sağlık durumu gayet iyi emin ellerde.Telefonlarınıza geç dönüyorum, lütfen kusura bakmayın sevgiler teşekkürler güzel gönüllerinizden öpüyorum."

ORHAN GENCEBAY'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Gencebay’ın sağlık durumuyla ilgili Şişli Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener yaptığı açıklamada,"Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor" dedi.

YORUMLAR 3
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim uzun ömürler versin Orhan babamıza...
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kendisine acil şifalar dilerim. Hem sanatı hem kişiliğiyle milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen değerli bir insandır.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin sanatçımıza.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR