Şarkıcı Buray'dan kanserli çocuklara moral!

Sevilen şarkıcı Buray, Samsun’da kanser tedavisi gören çocuklara sürpriz ziyarette bulunarak moral verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2019 08:43 GÜNCELLEME 18.04.2019 08:44 Magazin
Şarkıcı Buray'dan kanserli çocuklara moral!
Şarkıcı Buray'dan kanserli çocuklara moral!

Son yılların severek takip edilen ünlü şarkıcısı Buray, Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği dolayısıyla Samsun’da konser verecek. Konser öncesinde Samsun'a ziyaret eden Buray,  Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servisini ziyaret etti. Tedavi süreçlerini hastanede geçirdiği için miniklerin konsere katılamayacağını duyan ünlü popçunun, “Onlar gelemiyorsa ben giderim” diyerek sürpriz yapması büyük bir sevinç yaşattı.

buray

Beklemedikleri bir anda karşılarında Buray’ı gören çocuklar ve aileleri, sanatçıyla şarkılar söyleyip moral depoladı. Hekim ve sağlık çalışanlarından kemik iliği nakil tedavisi ve süreçleri hakkında bilgiler alan Buray, tedavi süreçlerini büyük bir kahramanlıkla geçiren çocuklara ve ailelerine hayran kaldı.

Uzman Dr. Şule Turan Akyol, Buray gibi değerli sanatçıların ziyaretleri ve desteğiyle kemik iliği nakli, lösemi tedavisi ile ilgili süreçlerin geniş kitlelere ulaşabildiğini belirterek, “Çocuklarımız, tedavi süreçlerinde yalnız olmadıklarını hissediyor. Bu anlamda hastanemizin sosyal bir alanı olan servisimizde değerli sanatçılarımızla çocuklarımızın bir araya gelmesi mutluluk verici. Buray’a bu anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR