Reynmen yeni imajıyla şaşırtıyor! Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş, imajını baştan aşağıya değiştirdi. Ünlü fenomen yeni imajıyla, bir anda sosyal medyanın gündemine düştü. Reynmen, şarkıları ve hayat hikayesiyle merak konusu oluyor. Komedyen, senarist ve yapımcı Cem Yılmaz'ın kuzeninin oğlu olan ve Ela şarkısıyla yıldızlaşan Yusuf Aktaş aslında kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş'ın hayat hikayesi!

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2020 09:27 GÜNCELLEME 21.04.2020 12:57 Magazin
Reynmen yeni imajıyla şaşırtıyor! Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Reynmen yeni imajıyla şaşırtıyor! Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ünlü fenomen Reynmen, imajını baştan aşağıya değiştirdi. Yaptığı son şarkısı Ela ile Spotify gibi platformlarda rekor başarılara imza atan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla hayranlarının büyük beğenisi topladı.

İŞTE REYNMEN'İN YENİ İMAJI;

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile akraba olan, Reynmen takma adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş, bir magazin muhabirine saldırma haberleriyle gündemde. Ela şarkısıyla bir günde tık rekoru kıran, adını Dünya listelerine yazdıran Reynmen, kendisi hakkında konuşan kişilere de cevap vermekten geri durmuyor. Magazin muhabirine saldırıp hakaretler savuran Reynmen, büyük tepki toplamaya başladı. Peki Reynmen kimdir? Bu zamana kadar neler yapmıştır? İşte Reynmen'in hayatı hakkında tüm bilinmesi gerekenler!

REYNMEN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Reynmen

1995 yılında İstanbul'un Bağcılar ilçesinde doğdu. Liseyi açıköğretimle tamamlamıştır. Aslen Sivaslıdır. Annesinin adı Hasibe Yılmaz Aktaş'tır. Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans eğitimi almaktadır. Vine uygulamasıyla sosyal medyaya adım atmış, Scorp adlı uygulamada çektiği videolarla fenomen olmuştur. Sonrasında YouTube üzerinden videolar yayınlamaya başlamıştır.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısına düet yapmıştır. Komedyen Cem Yılmaz ile Aktaş'ın annesi, dayı - hala çocuklarıdır. Annesinin kuzeni olan Cem Yılmaz ile de görüşmektedir.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Yağmur 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi sen her zaman sesin guzel di ve ben seni her zaman severim ve sevecegim iyi ki varsin vallahi iyi ki varsiiiiiiiiiiiin
    Cevapla
  • mumu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır..
    Cevapla
  • 4 yıl önce Şikayet Et
    25 yaşında muhteşem ses
    Cevapla
  • reynmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel
    Cevapla
  • Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi yapmış haklı reymen çekme dediğinde saygılı olsaydı muhabir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR