Tutunamayanlar'ın Vildan'ı Sahra Kübra Gümüş sosyal medyayı salladı! Sahra Kübra Gümüş kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde mahallenin kızı Vildan'ı oynayan başarılı oyuncu Sahra Kübra Gümüş, replik ve sahneleriyle sosyal medyayı salladı. Tarık'a olan platonik aşkıyla yürekleri dağlayan Vildan yani Sahra Kübra Gümüş hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Sahra Kübra Gümüş kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2020 05:30 GÜNCELLEME 21.04.2020 12:57 Magazin
Tutunamayanlar'ın Vildan'ı Sahra Kübra Gümüş sosyal medyayı salladı! Sahra Kübra Gümüş kimdir?
Tutunamayanlar'ın Vildan'ı Sahra Kübra Gümüş sosyal medyayı salladı! Sahra Kübra Gümüş kimdir?

Absürt komedinin baş yapıtı olmaya devam eden Tutunamayanlar dizisinde genç oyuncuların yıldızı parlıyor. Tiyatro oyuncusu olan Sahra Kübra Gümüş'ta bunlardan biridir. Dizide Vildan karakterini oynayan Gümüş'ün, sanat camiasındaki adı Sahra Zeyni'dir. Vildan karakterinin imkansız aşkı ve sahneleriyle sosyal medyada beğeni topladı.

vildan karakterinden bir sahne

Saf ve temiz olan Vildan çocukluğundan beri mahalledeki Tarık'a aşıktır. Ancak aşkı karşılıklı değildir. Buna rağmen Vildan asla pes etmez. Aşk acısı çekmesine rağmen Tarık'ın en iyi koruyucusu ve yardımcısıdır. Dizideki replikleri sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Vildan karakterinin gerçek hayatta kim olduğunu sizler için derledik.

sahra kübra gümüş

SAHRA KÜBRA GÜMÜŞ KİMDİR?

30 Ocak 1993, Gaziantep doğan Sahra Kübra Gümüş, Meslek lisesi özel eğitim mezunu olduktan sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitimine devam etti. Aynı zamanda 2013 / 2015 yılları arasında Halk Eğitim Merkezleri'nde tiyatro eğitimi aldı. Gaziantep Devlet Tiyatro'sunda birçok oyunda yer alan oyuncu 2017 yılında rol aldığı Horoz Bayram isimli sinema filminde Zernişan karakterini oynadı. 2020 yılında Tutunamayanlar adlı dizisinde yer aldı.

sahra kübra gümüş ve annesi