Demet Akalın'a Hande Yener'den sürpriz! Fanlarıyla iftar...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın doğum gününde kızı ve eski eşi ile beraber hayranlarıyla buluşarak iftar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2019 09:31 GÜNCELLEME 10.05.2019 09:35 Magazin
Demet Akalın'a Hande Yener'den sürpriz! Fanlarıyla iftar...
Demet Akalın'a Hande Yener'den sürpriz! Fanlarıyla iftar...

Son çıkardığı albümle müzik listelerini alt üst eden Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Rumelihisarı'nda hayranlarına iftar verdi. Akalın, Hande Yener’in kendisine doğum günü hediyesi olarak bir sahne kostümü yolladığını söyledi. Ünlü şarkıcı, “Hande Hanım neden doğum gününüze gelmedi?” sorularına ise “Konseri vardı o yüzden gelemedi” diyerek yanıt verdi.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı "Her şey çok güzel gidiyor. Birkaç gün sonra ailece 4 günlük yurt dışı tatiline çıkacağız. Cep telefonumu kuma gömeceğim" dedi.

demet akalın haberleri

İftar gecesinde hayranları, ünlü şarkıcıya peluş tavşan ve son albüm kapağı ile balonlarla isminin yazılı olduğu süs eşyası hediye etti.

demet akalın

DEMET AKALIN'DAN TAKİPÇİSİNE EŞOFMAN CEVABI

Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci imzalı eşofmanıyla sosyal medyayı sallayan Akalın'ın tarzını beğenenler de vardı beğenmeler de. Demet Akalın, lüks eşofmanı için “Yediğiniz, içtiğiniz, giydiğiniz hep Instagram’da. Ayıptır. Adap ve edep” diye yazan bir takipçisine şu cevabı verdi:

demet akalın eşofman

"Aynı fikirdeyim. Ama iki senelik eşofmanı giyip çıktım. Hepsi bu. Ayrıca marjinal ve abartılı hayatları yaşayan bizler değiliz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR