Binali Yıldırımı destekleyen oyuncu İsmail Hakkı'ya sosyal linç!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı destekleyici tweetler atan oyuncu İsmail Hakkı kendisine yapılan eleştirilere sert bir yanıt verdi. Paylaşımları nedeniyle sektördekiler tarafından silinmeyen çalışılan Hakkı, kendisini bitirmeye çalışanlara yönelik açıklamalarını sosyal medya hesabından verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2019 09:12 GÜNCELLEME 24.05.2019 15:49 Magazin
Binali Yıldırımı destekleyen oyuncu İsmail Hakkı'ya sosyal linç!
Binali Yıldırımı destekleyen oyuncu İsmail Hakkı'ya sosyal linç!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu İsmail Hakkı, yerel seçimlerde ortaya çıkan usulsüzlüklere karşı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı destekleyici mesajlar yayınladı.

isamil hakkı

Hükümetin verdiği davetlere katılan milli görüşçü ünlü oyuncu sosyal medyadan karşıt ünlü isimler tarafından linç edildi. Sektördekiler tarafından sosyal medyadan çıkartılan Hakkı, kendisine yapılan bu linç girişimine karşı "Gezi’de bir grup, 15 Temmuz’da bir  grup, şimdi de İstanbul seçimlerinde hak bildiğimi yazıp çiziyorum diye başka bir grup “sanatçı arkadaş” güya beni ‘defterden siliyorlar’ Sizin desteğinizle mi olduk ki kösteğinizle ölelim ?Bu memlekete kurban olayım ben" ifadelerini kullanarak:

ismail hakkı twitter

 

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Yağı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ına kurban senin gibi aslan yürekli tank gibi duran gardaşlarımız var Elhamdülillah biz böyle böyle sağlam durursak kimse bu vatanın bir çakıltaşına zarar veremez.
    Cevapla
  • MHP 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk evladı
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gerçek ten ülkesini seven böyle insanlara ihtiyaç var
    Cevapla
  • Yozgat 4 yıl önce Şikayet Et
    O gönüllerin başçavuşudur herkes tarafından biline....
    Cevapla
  • Zz12 4 yıl önce Şikayet Et
    Atv gezicileri dizilerde oynatacağına böyle delikanlı adamları oynatsın diyecem ama nerde bizim kaynakları hep bu gericiler kullanıyor yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR