Buse Varol 4 çocuk için Alişan'ı ikna edemiyor!

Geçtiğimiz aylarda bir erkek bebekleri olan Buse Varol ve Alişan çifti bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programa özel açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2019 08:31 GÜNCELLEME 27.05.2019 08:32 Magazin
Buse Varol 4 çocuk için Alişan'ı ikna edemiyor!
Buse Varol 4 çocuk için Alişan'ı ikna edemiyor!

Şubat ayında anne olan oyuncu Buse Varol eşi Alişan ve oğlu Burak ile bilinmeyenlerini hafta sonu yayınlanan bir magazin programına açıklamadı. Varol, istediği çocuk sayısını paylaştı.

buse varol ve alişan

"EVDE DURABİLEN BİR İNSAN DEĞİLİM"

Çocuk büyütmenin zorluklarından bahseden Buse Varol, "Uykusuzluk ve kalitesiz zaman geçirdik. Kendi çocuğun ama artık bir yerden sonra tükeniyorsun. Sonra dadı tuttuk. Bir ayın sonunda dadı yardımı almaya karar verdik. Sonra uyku düzenimiz oldu tabi. Burak'la 40'ı çıkmadan yurt dışına gittik. Çok evde durabilen bir insan değilim." dedi. 

"BURAK EĞLENCELİ BİR ÇOCUK"

Eşi Alişan'ın iyi bir baba olduğunu belirten Varol, "Burak eğlenceli bir çocuk. Burak nerede olursak olalım, saati geldi mi uyuyor. Alişan çok yardımcı oluyor." diye konuştu.

alişan ve buse varol nişan

"ALİŞAN'I İKNA EDEMİYORUM"

4 çocuk istediğini aktaran Varol, eşi Alişan'ı ikna edemediğini söyledi. Varol, "29 yaşında anne oldum ama 23-24 yaşında bile anne olmak isterdim. Anne olduktan sonra hayatım daha da güzelleşti. 4 çocuk istiyorum ama Alişan'ı ikna edemiyorum. En az 2 çocuk sahibi olmak istiyorum, çünkü Burak'ın kardeşi olsun." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR