Boyner ailesinin 21 yıldır sakladığı sırrı ortaya çıktı!

Boyner Holding'nin sahibi ve yöneticisi olan Cem Boyner, yıllardır kızları Elif Boyner'in blumia (yediklerini kusma) hastalığı ile boğuştuklarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2019 09:00 GÜNCELLEME 27.05.2019 09:00 Magazin
Boyner ailesinin 21 yıldır sakladığı sırrı ortaya çıktı!
Boyner ailesinin 21 yıldır sakladığı sırrı ortaya çıktı!

Ünlü iş adamı Cem Boyner, kızlarından Elif Boyner, ikizi Ayşe Boyner ile birlikte yıllardır mücadele ettiği bir hastalığı ilk kez açıkladı. Blumia rahatsızlığı ile 21 yıldır mücadele ettiklerinden bahseden Elif Boyner, dünyaca ünlü Nörobilimci Dr. Joe Dispenza'nın terapi merkezinde tedavi gördüğü sürecini doktorun YouTube kanalında anlattı.

elif boyner

"21 YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ"

"Bir ikiz kardeşim var ve şu an 34 yaşındayız. 21 yıldır yeme bozukluğu blumia ile mücadele ediyoruz." diyen Elif Boyner, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bunu yüksek sesle söylediğime inanamıyorum çünkü bundan bahsetmek çok utanç vericiydi. Ama artık iyileştim ve bu rahatsızlıktan söz etmem de kolaylaştı."

boyner ailesi

"TÜM TERAPİ YÖNTEMLERİNİ DENEDİK"

"Blumia ile savaştığımız 21 yılda, tüm terapi yöntemlerini denedik. Ama hiçbiri pek etkili olmadı. Bir de şöyle bir sorunumuz vardı: İkizimle birimizin durumu iyiye gittiğinde diğeri kötüleşiyordu. Bu sadece blumia'da değil, iş ve ilişki gibi konularda da böyleydi.

YORUMLAR 1
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Cem bey acaba niye hiç düşündün mü bu kadar insanın hakkını yersen böyle olur senin günahını çocuğun çekiyor ona üzülürüm
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR