Mehmet Ali Erbil'den müjde! Yürümeye başladı

Uzun süredir hastanede tedavisi süren sunucu Mehmet Ali Erbil, doktorunun yaptığı açıklamalara göre fizik tedavilerine olumlu cevap vermeye başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2019 10:50 GÜNCELLEME 02.06.2019 11:01 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den müjde! Yürümeye başladı
Mehmet Ali Erbil'den müjde! Yürümeye başladı

Evininin banyosunda düştüğü için hastaneye kaldırılan sunucu Mehmet Ali Erbil, eski rahatsızlığı 'Kaçış sendromu' nüksedince aylardır yoğun bakımda kalmıştı. 227 gündür hastanede olan ve tedavisi süren Mehmet Ali Erbil, artık fizik tedavilerine olumlu yanıt vermeye başladı. 

MEHMET ELİ ERBİL'İN HASTALIĞI KAÇIŞ SENDORMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

mehmet ali erbil yürümeye başladı

Geçen ay parmaklarını oynatmayı başaran Erbil, artık yürümeye bile başladı. Hastahane koridorlarında kısa kısa yürüyüşler yapan Erbil'in bayram sonrası hastaneden çıkabileceği yönünde iddialar da var.

mehmet ali erbilden müjdeli haber

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • sohret acidir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekranların karşısında etik olmayan hareketlerle malayani sözlerle insanları ekrana kitleyip gaflete sokan insanın sonu nice olur. Umarım ona iyi bir ders olmuştur. Rabbim ıslah etsin,affetsin. Hastalığını gunahlarina keffaret etsin. İnsaallah tevbe eder, eski gunahlarina dönmez.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sifa ismiyle sifa versin insaallah Kimin kalbinin ne oldugunu bilemezsin bir musluman dua eder giybet etmez elestirmez.Ancak dua eder dua muminin silahidir.Mehmet Ali Erbili gordunuzmu hic Vatana Milletine Bayragina Kurana Dine laf soyledigini on yargili olmayalim.
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Kur'ana bayraga birsey soyledi m i bilmem lakin sov namina yaptigi programlar tamamen kur'ana aykiri
    Cevapla
  • Wanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık keşke yürümese belki daha fazla günaha girecek
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sanane kardesim senmi hesap günü onun adina hesap vereceksin önce kendine ceki düzen ver baskalarini elestirme
    Cevapla
  • İsadem 4 yıl önce Şikayet Et
    Garip gurebanın babası, manken kızlarımızın abisi, dul ve yetim kızlarımızın yardımcısı, Filistin davasının destekçisi, Afrika ülkelerine yaptığı yardımla ülke insanlarının kralı, siyonistliğin bir numaralı düşmanı, güzel insan, büyük mümin(biraz abarttım mı ne) geçmiş olsun, bütün bu saydıklarım arkandan dua ediyorlardır. ( Bana isterseniz cahil deyin ben öyl
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tv kanallarinda yaptigi etik olmayan hareketlerle milletten cok tepki toplayan mali erbil mi bu su carkifelek denen yarismayi sunan nolmuştu ki piyasada yoktu uzun zamandır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR