Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi ortaya çıktı! Meltem Özçelik kimdir?

Eskiden oyunculuk yapan Zeynep Gamze Özçelik, uzun zamandır kendini magazin gündeminden geri çekmişti. Instagram hesabında tbt paylaşımında bulunan Gamze Özçelik'in gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu. Halk arasında kendisi hakkında övgüyle bahsedilen ve sevilen Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik'in de bir zamanlar oyuncu olduğu gerçeği ortaya çıktı. Peki Meltem Özçelik kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2019 09:50 GÜNCELLEME 10.09.2019 10:04 Magazin
Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi ortaya çıktı! Meltem Özçelik kimdir?
Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi ortaya çıktı! Meltem Özçelik kimdir?

''Umuda Koşanlar Derneği''nin Kurucu Başkanlığı vazifesini üstlenen eski oyuncu Zeynep Gamze Özçelik, sosyal medya platformlarında gönüllü olarak yardımdan yardıma koşması ile halkın takdirini kazanmıştı. Afrika'da su kuyusu açtırıp kimsesiz yetimlerin yüzünü güldüren Gamze Özçelik, Instagram hesabında yakın zaman tbt'sinde bulundu. ''Beni masum gönüllerde arayın diyen Rabbim.. Seni mazlumun duasında, yetimin gülüşünde buldum. Artık senden büyük sevgili, yolundan büyük sevda yoktur bize...'' notunu düşerek bir gönderi paylaşmıştı.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik'in ailesi bazı kesim tarafından oldukça merak ediliyordu. Tesettürlü Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik'in de kendisi gibi bir zamanlar oyunculuk yapan ünlü isimlerden biri olduğu öğrenildi.

gamze özçelik'in kız kardeşi meltem özçelik kimdir?

Başrol oyuncularının Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in üstlendiği Kiraz Mevsimi dizisinde 'Gaye' karakteri ile karşımıza Meltem Özçelik, bir zamanlar modellikle de ilgilenmişti. İşte Zeynep Gamze Özçelik'in çok merak edilen kız kardeşi...

Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Kamil Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah. Abla kardeş ne güzel bir çizgi tutturmuşlar. Kalplerinin temizliği ve Kur'an'ın nuru yüzlerine yansımış. Allah kem gözlerden, kem nazarlardan korusun. Hayattaki gerçek rolünü (Allah'a kul olma rolünü)hayatın gerçek amacını (Allahın rızasını ve sevgisini kazanmak) bulmuş bu kardeşlerimi Allahım bu çizgiden ayırmasın.. Keşke biz de onlar gibi olabilsek.. Kalbi tertemiz..
    Cevapla
  • İsmail G. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sevgili eşimi doğru yoldan ayırmasın Islam üzere dosdoğru eylesin
    Cevapla
  • Üzgün 4 yıl önce Şikayet Et
    Tesettür Allah'ın rızasını kazanmak için biz hanımların bedenini kapatmasidir.ama günümüz de tesettürlü moda karıştırılıp .moda diye kapanan binler kardeşlerimiz var.gaflet bedenlerde ...Rabbim hidayet eyle cümlemize....yetmiş seksen belki daha az bir fanı ömür için ebedi sonsuzzz saadet hayatını cennete değişmeye değer mi sevgili kardeşlerim...
    Cevapla
  • Uzgun 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hidayet yolundan ebediyen ayırmasın sizi ins.iste gerçek manada muhmin bayan böyle olmalı
    Cevapla
  • Myilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşlerin tövbesi çok büyük. Düşmanları çok. Ama Allah(c.c.) istikametlerini daim eylesin. Dua edelim InşaAllah.
    Cevapla
  • Kamil Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Dualarıma dahil ettim. Allah imandan Kur'an'dan ayırmasın onları inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR