Serdar Ortaç'tan Instagram canlı yayınları hakkında ilk açıklama!

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu evlat edinmek istediği ve 30 milyon TL'lik gelirini kendisiyle uzun yıllardır birlikte olan çalışanlarına bağışlamak istediği açıklamalarıyla oldukça sık gündeme gelmişti. Ortaç, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı Instagram canlı yayınlarına gelen eleştirilere de, kendine has üslubuyla yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 09:31 GÜNCELLEME 06.05.2020 09:31 Magazin
Serdar Ortaç'tan Instagram canlı yayınları hakkında ilk açıklama!
Serdar Ortaç'tan Instagram canlı yayınları hakkında ilk açıklama!

Son zamanlarda evinden sıklıkla Instagram canlı yayını yapan ünlü popçu Serdar Ortaç, bunun dışında arta kalan zamanını bisiklet sürerek değerlendiriyor. Ortaç, kendisine yapılan, 'Bu kadar canlı yayın yapma. Kendini sakla.' şeklindeki söylemlerine tepki gösterdi.

Ortaç, 'Herkes bana ‘kendini sakla canlı yayın yapma’ diyor. Kıymetsiz oluyormuşum göz önünde olunca. Ne yapacağım, evde saklanıp turşumu mu kuracağım?' yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı 2. Sayfa adlı programda, hakkında çıkan haberlerle ilgili konuştu. Çalışanlarına yapacağı bağışla gündeme gelen Ortaç, hem bu durum hem de nafaka konusu hakkında, "Nafakayı ödeyemiyorum demedim. Zorlanıyorum masraf çok dedim. Ev olayı sohbet arasında geçti. Neden olmasın. Benden sonra rahat etsinler... Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar. Paranın bir önemi yok artık. Sağlığım olsun. Para ile yapacağım her şeyi yaptım" açıklamasında bulundu.

'YALNIZIM VE MUTLUYUM'

Geçtiğimiz gün cadde üzerinde bisiklet sürerken görüntülenen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, özel hayatıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Ortaç, “Yalnızım ve mutluyum. Kafa dinliyorum, beste yapıyorum. Şimdi de ofisime gideceğim.” dedi. Ortaç, 5 yıldır evli olduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan yakın zamanda boşanmıştı.

CİDE'YE EVDE KAL ÇAĞRISI!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, memleketlilerine seslendi. Ortaç, artan Koronavirüs vakaları sebebiyle, 'Evde Kal çağrısında bulundu. Ünlü şarkıcı açıklamasında, "Kastamonu benim memleketim ve vaka sayısı çok artmış. Allah aşkına Cide evde kal. Sıkılma bunalma, balkonuna çık varsa bahçene çık ve çok fazla iç içe gezme. Bu iş hiç belli olmaz herkesi her yerde yakalayabilir. Cide, Kastamonu memleketim lütfen evde kal." çağrısında bulundu.

ÇALIŞANLARINA 30 MİLYON TL'LİK EV

Geçtiğimiz günlerde yaptığı, telif gelirse para kazanıyoruz ve bir kız çocuğu evlat edinmek istiyorum sözleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı ve müzisyen Serdar Ortaç, şimdi de öldükten sonra var olan gayrimenkullerini kimlere bağışlayacağının açıklamasını yaptı.

Ortaç, 'Ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi. Benim için 30 sene çalışanlara... İstinye'nin tepesinde evim var. 30 milyon TL... Dünya para ediyor. Ben gidince ne olacak? Yanımda çalışanlar alsın diyorum. Bari benden sonra rahat yaşasınlar.' açıklamasında bulundu.

SERDAR ORTAÇ: 'TELİF GELİRSE GEÇİNİYORUZ!'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından bir canlı yayın açtı. Ortaç bu yayında, "Tek yaşıyorum, yalnız öleceğim." deyip bir kız çocuğu evlat edinmek istediğini belirtti. Ortaç, "İsmini annemin adını, Nesrin koyacağım." açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 30 yıllık kariyeri hakkında, 'Geriye dönüp baktığımda öyle güzel eserler yaptığımı görüyorum ki, gururlanıyorum. Bazen ‘ben ölünce kim yazacak böyle şarkıları?’ diye düşünüyorum.' açıklamasında bulundu.

CHLOE LOUGHNAN'DAN AÇIKLAMA

Şarkıcı Serdar Ortaç ile olan evliliği sayesinde tanınan İrlandalı model Chloe Loughnan, boşanmalarının üzerine ilk kez konuştu. Loughnan, “Evliydik ve boşandık. Ama tekrar bir araya gelmek yok, o iş bitti. Serdar sadece arkadaşım.” dedi. Loughnan, Ortaç'ın kendisi için yazdığı şarkıdan haberi olmadığını söyledi.

chloe loughnan haberleri

SERDAR ORTAÇ'TAN ÖZEL ŞARKI

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yakın zamanda boşandığı eski eşi Chloe Loughnan için söylediği sözlerle çok konuşulmuştu. Ortaç, katıldığı bir magazin haberinde Loughnan için yazdığı şarkısını okudu. Ortaç'ın şarkısında yer alan sözler şöyle, 'Söyle o'na rahat etsin. Ben yokken suya yazdım ismini, silin gitsin. Başlamadan bitsin, her şey vakit varken. Lütfen artık mutlu sonla bu film bitsin.' Loughnan'ın bu sözlere ne tepki vereceği merak konusu oldu.

'10 SENELİK HİZMETİNİN KARŞILIĞINDA NAFAKA VERDİM.'

Türk pop müziğinin dev isimlerinden Serdar Ortaç, biten 5 yıllık evliliğinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Ortaç, Loughnan'a vereceği tazminatla ilgili olarak, “Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Bir yılda bitecek. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamaya Loughnan'dan, “Üzüldüm. Hizmetlisi değil, karısıydım, can yoldaşıydım.” yanıtı geldi.

serdar ortaç haberleri

1 MİLYON TL TAZMİNAT

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile barışacağı iddia edilmiş ancak ünlü şarkıcı, bu iddiaları yalanlamıştı. Eski eşine 1 milyon liralık tazminat ve ayrıca nafaka ödeyecek olan ünlü ismin, bunun için bir senet imzaladığı ortaya çıktı. Ortaç, Loughnan'a her ay 100 bin TL nafaka ödeyecek.

serdar ortaç haberleri

BARIŞACAKLARI İDDİA EDİLDİ

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile yeniden nikah masasına oturmak istediği iddia edilmişti. Ortaç, hakkında çıkan bu iddiaları, 'Yalan baba!' sözüyle yalanladı.

2. ŞANS İDDİASI

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaç'ın 5 yıl evli kalıp kısa bir süre önce ayrıldığı İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile yeniden bir yuva kurmak istediği belirtildi.

İddiaya göre; Ortaç, 3 hafta önce Loughnan ile buluştu ve o'na evlenme teklifinde bulundu. Loughnan ise bu teklife sıcak baktı.

INSTAGRAM'I KAPATTI

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram hesabını kapatacağını söyledi. Herkesi takipten çıkaran Ortaç, 'Instagram'ı kapatıyorum. Bütün takipçilerimi siliyorum biraz rahat kalıp yeni şarkılar yapacağım.' açıklamasında bulundu.

YENİDEN NİKAH MASASINDA

5 yıllık evliliğini bitiren sanatçı Serdar Ortaç, yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Haberi, konseri sırasında veren Serdar Ortaç, “O kadar iyiyim ki, yakında karşınıza sürpriz bir gelin adayı ile çıkacağım. Kendisi şu an burada, salonda. Fakat kim olduğunu şimdilik açıklamam. O kendini biliyor.” açıklamasında bulundu.

'1 MİLYON TL TAZMİNAT'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a ödeyeceği tazminat ücreti belli oldu. Ortaç, İrlandalı Loughnan'a tam 1 Milyon TL tazminat ödeyecek. Ortaç, tazminatını taksitle ödeyecek.

"BOŞANMA VAKALARININ SUYU ÇIKTI"

Şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Eşini çok sevmesine rağmen ayrıldığını belirten Ortaç, 'Pişman mısınız?' sorusuna, çok konuşulacak şu açıklamayı yapmıştı:

''Boşanma vakalarının, suyu çıktı ve tadı kaçtı. Çok fazla var, çocuk oyuncağı değil bu... Ben tabii ki birlikte ölmek ve yaşlanmak isterdim ama olmadı. Kendimi örnek vermiyorum, genel bakıyorum. Eski hanımla evlendiğim için asla pişman değilim. Yaşadığım sekiz senenin her dakikası helali hoş olsun.”

CHLOE LOUGHNAN TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYOR

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile olan evliliği sayesinde Türkiye'de tanınan İrlandalı model Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliğinin bitiminin ardından iş anlamında zorluk çekmeye başladı.

Türkiye'de kalmak isteyen Loughnan, kendisine boşandıktan sonra gelen dizi, reklam filmi gibi teklifleri, çalışma izni olmaması sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Loughnan'ın Türkiye'de kalıp çalışabilmesi için ya yeniden evlenmesi ya da bir ajansa kaydolması gerekiyor.

ORTAÇ SOYADINI TAMAMEN SİLDİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile olan 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren İrlandalı Chloe Loughnan, sosyal medyada ilk adımı atan isim oldu. Loughnan, Instagram hesabından Ortaç soyadını kaldırdı.

chloe loughnan

'ÇOCUK YOK AMA ÇOCUK OLSAYDI ÜZÜLÜRDÜM'

Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç da durumla ilgili yorum yapmıştı. Anne Ortaç, "Tabii ki üzüntülüyüm ama oğluma destek olmalıyım. İkisi içinde hayırlısı olsun. Çocuk yok ama çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm. Chloe çok saygılı bir kızdı, ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Ben özel hayatına pek karışmam, Serdar'ın beğendiği kız her zaman başımın tacıdır." demişti.

nesrin ortaç

NE OLMUŞTU?

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada 5 dakika içerisinde sonuçlandırmışlardı. Dava, “Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle açılmıştı. 

serdar ortaç chloe loughnan

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan, 'Serdar Ortaç'tan 20 milyon liralık villayı istedi' şeklinde çıkan haberler hakkında Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ortaç, çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtmişti.

İŞTE O PAYLAŞIM;

serdar ortaç instagram

Çift ilk açıklamalarını, adliye önünden yapmışlardı. 

İŞTE İLK AÇIKLAMA;

İrlandalı Chloe Loughnan, tek celsede boşandığı eşi Serdar Ortaç ile evleri ayırdı. Loughnan, memleketi olan İrlanda'ya geri dönüş yapmıştı.

YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • a aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    yanindakiler ayrilmasin diyemi acama 30 milyonu bagislayacam diyor...
    Cevapla
  • doğrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    30 milyonu Filistindeki Suriye'deki muslumanlara bağışla daha iyi olur senin ahiretin için. yanında çalışanlar onlara iyi para vermesen çoktan başka yerlere gitmişlerdi.
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim müslümanlara bağışlasa olmazmı orayada versin vermesin demiyoruz ama. önce ülkemizdeki ihtiyacı olanlar...
    Cevapla
  • Rusça Öğreniyorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sözde Anadolu kızların dan epey kazıkmi yedim ,yetti gari Rus bulup Müslüman edecem ,ev araba para batsın böyle aşk böyle evlilik , arabası evi olmayan ÖLSÜN MÜ ,boşanır nafaka ömür boyu bedava emekli maaşı
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence öğrenme ben Rusları iyi tanırım üstündekine kadar alır, bizim Türk kızlarından aklı başında helal süt emmiş olanı bul sana geleni değil sen istediğini bul o zaman mutlu mesut olursun.
    Cevapla
  • Şırnaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam geçinemiyor ama bırakacağı ev ile 15 kişi rahat edecek....
    Cevapla
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ İŞLER NE YAPARSAN YAP Kime ne...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR