Yasemin Özilhan ile Jessica Alba birbirlerini takibe aldılar

Son zamanlarda sırt ve ayak tarak kemikleriyle gündeme gelen ünlü isim Yasemin Özilhan, dünyaca ünlü oyuncu Jessica Alba tarafından Instagram'da takibe alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 09:48 GÜNCELLEME 06.05.2020 09:53 Magazin
Yasemin Özilhan ile Jessica Alba  birbirlerini takibe aldılar
Yasemin Özilhan ile Jessica Alba birbirlerini takibe aldılar

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Yasemin Özilhan, Instagram üzerinde oldukça dikkat çekiyor. Amerikalı dünyaca ünlü aktris Jessica Alba, Yasemin  Özilhan'ı takibe aldı. Özilhan da bu harekete aynı şekilde karşılık verdi.

İş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra setlere ara veren ve yıllar sonra Mucize Doktor dizisinde 2 bölüm rol alarak hayranlarına güzel bir anı bırakan Yasemin Özilhan, Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşmış, zayıflığı ve belirgin sırt kemikleriyle dikkat çekmişti.

Ünlü isim konuyla ilgili olarak, "Öncelikle aşırı zayıf değilim. 52 kiloyum. Bu benim yapım. İki tane omurgam olduğunu bile yazmışlar. Kimde böyle bir şey var Allah aşkına? Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey. Spor yaptıkça belirgin hale geliyor. Sağlıklı besleniyorum. Halimden memnunum. Tuhaf eleştirilere katılmıyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Özilhan şimdi de ayak tarak kemiği ile gündeme oturdu. Instagram'dan fotoğraf paylaşan Özilhan'ın ayak tarak kemiği için takipçilerinden, eleştirel mesajlar geldi.

SAMSUNG'UN YENİ YÜZÜ OLDU

Yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip'i piyasaya süren Samsung, Türkiye'de marka yüzü olarak eski oyuncu, sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile anlaştı. Öözilhan'ın yer aldığı reklam görselleri yayımlanmaya başladı.

Yasemin Özilhan, kayak yapmak için eşi İzzet Özilhan'ın memleketi Kayseri'yi seçti. Medyatik isim, kayak kıyafetleriyle ilgi odağı olurken kıyafetlerinin maliyeti dudak uçuklatmaya yetti.

DUDAK UÇUKLATAN TATİL KOMBİNİ

Yasemin Özilhan haberleri

Cordova tulumu; 7 bin 800 TL. Goldbergh marka eldiveni 780 TL. Perfect Moment’tan aldığı çantası ise 1151 TL. Şıklığın toplam bedeli; 10 bin 131 TL.

TATİLE ÇIKTI, GÖZLER ÜZERİNDE!

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakterini, yıllar sonra Mucize Doktor dizisinde canlandıran ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, 2 bölümlük konuk oyunculuk serüveninden sonra tatile çıktı.

yasemin özilhan kimdir

İş insanı eşi İzzet Özilhan'ın memleketi olan Kayseri'ye giden Özilhan, tarzıyla da oldukça beğeni topladı. Siyah şişme montu ve üzeri siyah desenli tek takım beyaz eşofman tercih eden Özilhan, geçtiğimiz yıl da mavi bir tulum ve beyaz kazak giymişti.

yasemin özilhan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR