İmaj değişikliği yapmıştı! Seray Kaya'nın talihsiz kazası...

Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren Seray Kaya çekimleri biter bitmez kıvırcık saçlarından kurtulmuştu. Ünlü oyuncu Seray Kaya talihsiz bir kaza geçirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2020 10:25 GÜNCELLEME 05.05.2020 10:26 Magazin
İmaj değişikliği yapmıştı! Seray Kaya'nın talihsiz kazası...
İmaj değişikliği yapmıştı! Seray Kaya'nın talihsiz kazası...

‘Kadın’ dizisindeki ‘Şirin’ karakteriyle adını duyuran Seray Kaya karantina günlerinde dışarıya hiç çıkmıyor.  29 yaşındaki oyuncu geçen gün sitenin bahçesinde paten yaparken düşüp bileğini incitti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Son olarak Kadın dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Seray Kaya, imaj değişikliğine gitti. Kıvırcık saçlarıyla 3 sezon boyunca seyirci karşısına çıkan Kaya, yeni imajıyla takipçilerini şaşkına çevirdi. Seray Kaya ise diziden sonra bambaşka birisine dönüştü. Ünlü oyuncu, yeni imajını ilk kez Instagram’dan takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

YENİ SAÇ STİLİYLE ŞAŞIRTTI

Son olarak saçlarını kısaltarak imaj değişikliğine giden güzel oyuncu, hayranlarını şaşırttı. Karantina günlerini evde geçiren Seray Kaya, yaptığı paylaşıma "Evde kendime süslenmişimdir" notunu düştü. Yeni saçları ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni geldi.

ÖZÜNE DÖNDÜ!

3 sezon boyunca yer aldığı Salı akşamları FoxTV ekranında yayınlanan Kadın dizisinde "Şirin" karakterinde kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken oyuncu Seray Kaya, eski saçlarına dönüş yaptı. 4 Şubat Salı günü final yapacak olan Kadın dizisinde çekimler tamamlandı. Seray Kaya da dizi ile ilişkisi kesilir kesilmez kıvırcık saçlarından vazgeçtiğini Instagram hesabından duyurdu. 

Şirin karakteri kıvırcık saçlıydı. Seray Kaya ise saçlarını asıl haline getirerek özüne döndü. Kaya "öze dönüldü" notuyla fotoğrafını paylaştı.

YORUMLAR 4
  • Oktay 3 yıl önce Şikayet Et
    Harry potter gözlüğü de takınca diğer 5.383.387 kişi ile aynı olabilir.
    Cevapla
  • Asena 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok çirkin olmuş eski hali daha güzeldi
    Cevapla
  • Atoş 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kızlar kadınlar oldu tek tip tek tipe hoş geldi.
    Cevapla
  • Sengul 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep kõtú hep kõtü hiç beğenmiyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR