Cumhurbaşkanı tarih verdi Ece Seçkin ilk randevusunu aldı! Ece Seçkin kimdir?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin kademeli esnekliğine dair dün açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda güzellik merkezleri, kuaförler ve berberlerde vardı. Şartlara uygun açılacak olan bu yerlerin tarihi verildikten sonra şarkıcı Ece Seçkin sosyal medyadan ilk randevusunu aldığını belirtti. Peki Ece Seçkin kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2020 10:13 GÜNCELLEME 05.05.2020 14:22 Magazin
Cumhurbaşkanı tarih verdi Ece Seçkin ilk randevusunu aldı!  Ece Seçkin kimdir?
Cumhurbaşkanı tarih verdi Ece Seçkin ilk randevusunu aldı! Ece Seçkin kimdir?

Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli bir şekilde alınan tedbirlerin esnekleştirileceğini açıkladı. Normalleşmeye doğru giderken "Kurallara uyulması şartıyla berberler, kuaförler ve güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak" şeklinde konuşan Başkan Erdoğan'ın açıklamaları sonrası sosyal medya yıkıldı.

başkan erdoğan kabine toplantısı sonrası konuştu

Özellikle berber ve güzellik merkezlerinin açılmasını bekleyenler arasında Ece Seçkin'de vardı. Seçkin, sosyal medya hesabından ilk randevuyu aldığını belirtti. Ünlü şarkıcı "11 Mayıs sabah 10.00'a randevu alındı. Pembe kafalı zombi kız geri dönüyor" notunu düştü. 

ece seçkin

ECE SEÇKİN KİMDİR?

12 Eylül 1991 yılında İstanbul'da doğan Ece Seçkin, 3 yaşından itibaren müziğe başladı. Piyano dersi alan Seçkin, daha yedi sekiz yaşlarındayken konservatuara girdi. Yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimleri aldı. 2010 yılında, Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik hayatında yükselişe geçti.

YORUMLAR 3
  • AZİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Villasının kirasını ödeyememiştir.
    Cevapla
  • M.i. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi çok acil insanımızın olmazsa olmaz acil ihtiyacı bumuydu cuma nmazındanda mı acil allahımın masajını almadan yaşıyacağız aynı tas aynı hamam olacak biz bu gidişle daha çok virüslerle uğraşırız gibi allahım basiret fraset versin
    Cevapla
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıktım zengin şımarıklardan,para yetmiyo birde ünlü olmak gerekiyo sosyetede ,biz de vatan millet sakarya
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR