93 yaşındaki Kraliçe Elizabeth korona virüsü korkusundan sarayı terk etti!

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan ve ölümlere neden olan korona virüsü İngiltere'de de görüldü. 21 kişinin ölümüne neden olan virüs sonrası Kraliçe Elizabeth'de etkiledi. Kraliçe, yaşadığı sarayı terk etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2020 15:24 GÜNCELLEME 15.03.2020 15:25 Magazin
93 yaşındaki Kraliçe Elizabeth korona virüsü korkusundan sarayı terk etti!
93 yaşındaki Kraliçe Elizabeth korona virüsü korkusundan sarayı terk etti!

Çin'de ortaya çıkan daha sonra Avrupa kıtasına da hızla yayılan korona virüsü kraliyet sarayında korkuya neden oldu. Avrupa ülkeleri arasında en çok etkilenen İngiltere'de 21 kişinin can kaybına neden olan virüs korkusuyla Kraliçe Elizabeth sarayını terk etti.

kraliçe elizabeth sarayı terk etti

İddialara göre 93 yaşındaki Kraliçe ve 98 yaşındaki eşi Prens Philip, Sandringham'daki Windsor konutunda karantinaya alındığı söylendi.

kraliçe elizabeth

İngiltere basınına; "Kraliçe'nin sağlık durumu iyi, ancak onun için en iyisi taşınması oldu. Pek çok çalışanı da koronavirüs nedeniyle paniğe kapılmış haldeydi. Kraliçe, ayrılana kadar sarayda pek çok kişiyle buluştu. Ancak 94 yaşına girmesine haftalar kaldı ve uzmanlar kendisine zarar verecek konumdan çıkarılmasının en doğrusu olduğuna inanıyor" şeklinde bir açıklama yapıldı. 

YORUMLAR 1
  • İsminiiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın ölemedi gitti nedense içimden sanki o ölünce müslümanların önü açılacak islâm devri gelecek gibime geliyor nebileyim suanki mehdî çıkacak gibime geliyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR