Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert hangi dizilerde oynadı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında araba ödülünü kazanan Mert Öcal son günlerde herkesin merak ettiği isimlerden biri oldu. Yakışıklı ve genç Mert Öcal, birleşme partisinde de siyah takım elbisesi ve şıklığıyla dikkat çekti. Peki Mert Öcal kimdir? Survivor Mert hangi dizilerde oynadı? Mert Öcal evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtı:

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 11:41 GÜNCELLEME 13.04.2020 11:43 Magazin
Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert hangi dizilerde oynadı?
Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert hangi dizilerde oynadı?

Survivor 2020 yarışmasında ünlüler kadrosunda yer alan Mert Öcal, internet üzerinden en çok araştırılan Survivor yarışmacıları arasında yerini aldı. Ünlüler takımı yarışmacılarından olan isim aynı zamanda araba ödülünün de sahibi oldu. Survivor'da parkurda gösterdiği mücadelelerle adından söz ettirmeye başlayan Survivor Mert Öcal aslında Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerden.  2004 yılında "Best Model of The World" yarışmasını kazanan Mert Öcal Arka Sokaklar, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, gibi dizilerde rol almış.

Birleşme partisinde sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR