Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmasındaki Nisa Bölükbaşı, yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi haline geldi. Google'da en çok arananlara yerleşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? Nisa Bölükbaşı aslen nereli? İşte tüm merak edilen soruların yanıtı:

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2020 05:37 GÜNCELLEME 19.04.2020 13:41 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?
Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

Survivor'da yaşananlar gelişmeler izleyiciler tarafından anbean takip ediliyor. Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor. Genç yaşına rağmen adadaki zorlu koşullarda iyi performans sergileyen Nisa Bölükbaşı'da merak edilen isimler arasına girdi. Gönüllüler takımının başarılı elemanlarından Nisa, küçük yaştan itibaren sporla ilgileniyor ve profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynuyor. 

2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğan Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 

Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor. Nisa'nın boyunu 1.70.

YORUMLAR 2
  • Asena 4 yıl önce Şikayet Et
    Nisayi cok seviyorum.Tum kadinlar icerisinde en basarili NİSA bence .Daima mutlu olsun .Kazanmaya devam et senkeyiz NİSA
    Cevapla
  • Aaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Nisa çok tatlı bir kız onu çok seviyorum nisayi destekliyoruz HAYDİ Nisa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR