Ufak Tefek Cinayetler 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 13. bölümle 23 Ocak Salı akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin soluk soluğa izlenen son bölümün hemen sonrasında izleyici kitlesi tarafından yeni bölüm fragmanı için geri sayıma başladı. Peki, yayınlanan her bölümü sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2018 08:32 GÜNCELLEME 30.01.2018 08:32 MEDYA
Ufak Tefek Cinayetler 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!
Ufak Tefek Cinayetler 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!

Ufak tefek Cinayetler dizisinin Star TV ekranlarına gelen 13. bölüm sonrasında 14. bölüm fragmanının sabırsızlıkla yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, ''Ufak Tefek Cinayetler 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? şeklinde sorgulamalarını sürdürüyor. Star TV ekranlarında her salı akşamı büyük bir heyecan ve tutkuyla izlenen dizi Ufak Tefek Cinayetler, bu hafta ekranlara taşınan 13. bölümü yepyeni gelişmelerle nefes kesen dakikalar yaşattı.

Başarılı ve iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan son bölümünde; Oya ile yepyeni bir ilişkiye adım atmak isteyen Serhan'ın evi terk etmesi damgasını vurdu. Merve'nin bu konuyla ilgili hiçbir ısrarını dinlemeyen Serhan'ın geri adım atmaya ve kararından dönmeye hiç niyeti yoktur. Merve'nin evinin elinden gitmesinin üzüntüsüne şimdi birde Serhan'ın evi terk etmesi ekleniyor. Tüm bu gelişmeler sonrasında Merve, asla vazgeçemediği gücünü geri kazanmak için boş durmayıp harekete geçerek tüm kozlarını kullanıyor. Hırsını ve azmini bir kez daha ortaya koyan Merve; Arzu, Pelin ve Oya'ya pençelerini gösterip çetin geçecek bir mücadele başlatıyor. Ancak Merve'nin son hamlesi bardağı taşıran son damla oluyor ve Oya'nın içindeki canavarın ortaya çıkmasını sağlıyor. İşte, şimdi savaş başlıyor!

 

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Peki, heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler için Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 14. yeni bölümünde neler yaşanacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 14. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ufak Tefek Cinayetler 14. yeni bölümüyle 30 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serhan yaşadıkları neticesinde büyük bir ayma yaşıyor. Oya'ya gidip açıkça konuşuyor; "her şey senin istediğin gibi olsun, yaşayalım bunu!" Ve Oya'nın hayatını kuşatmaya, ayaklarını yerden kesmeye başlıyor.

Merve ise Serhan'ın böyle bir ayrılık yoluna girdiğini anlamamakta ısrar ediyor. Onun gündemi farklı çünkü; gücünü geri kazanacak! Önce Arzu'yla kapışıyor. Sonra sıra Pelin'e geliyor. Pelin ve Merve kılıçlarını açıkça çekiyorlar. Dört kadın bir araya gelip müthiş bir hesaplaşma yaşıyorlar. Diğer tarafta da dört erkek toplanıyor ve ilk defa çok gerçek bir yerden konuşuyorlar. Merve ortalığı aleve vererek giderken hiç anlamadan Oya'nın içindeki canavarı uyandıyor. Oya şimdi düğmeye bastı, mahvedecek onları!