Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı: Pelin her şeyi görüyor!

Star TV ekranlarının her salı akşamı reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler 15. bölümü izleyicisinin karşısına geçti. Nefes kesen gelişmelerin yaşandığı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı arayışı tüm hızıyla başladı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ufak Tefek Cinayetler 15. son bölüm ve Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2018 21:02 GÜNCELLEME 13.02.2018 21:02 MEDYA
Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı: Pelin her şeyi görüyor!
Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı: Pelin her şeyi görüyor!

Star TV ekranlarında her hafta izleyici kitlesinin sevdiği ve büyük bir ilgiyle yakından takip dizi Ufak Tefek Cinayetler 6 Şubat Salı akşamı 15. bölümüyle izleyicisini karşıladı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 15. bölümün arkasından merak içerisinde beklenen Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan, gerilim ve sürprizlerin eksik olmadığı son bölümde izleyicisini korkutan yangın sahnesiyle ekrana kilitledi. Öte yandan yakınları Merve'ye aslında Serhan'ın başka bir kadına aşık olduğu gerçeğini ifşa edip Merve'nin gözünü açmaya çalışır. Merve ise bu itiraf sonrasında aydınlanarak Serhan'dan iyiden iyiye şüphe duymaya ve boşanmak istemesinin ardındaki nedeni aramaya başlar. Ufak Tefek Cinayetler, unutulmaz bir son bölüme imza atmasının hemen sonrasında dizinin tutkunları yeni bölüm fragmanı için internet üzerinden sorgulamalarını başlattı. Ufak Tefek Cinayetler 15. son bölüme dair tüm ayrıntılar ve Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmelere haber7.com'dan erişebilirsiniz.

İŞTE, UFAK TEFEK CİNAYETLER 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Star TV ekranlarına taşınan iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Sarmaşık karışıyor! Şarmaşık'ın en büyük sırrı ortaya çıkıyor!

Sevgililer günü… Herkes kendince kutlama derdinde… Merve Serhan’ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan’ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya… Hemen arkasından Pelin gelip Oya’ya soruyor; “Serhan’la birlikte misiniz?” Pelin, Oya’nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 16. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölümüyle 13 Şubat Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayıncı kuruluşun yeni haftada ekrana getireceği bölümle ilgili yaptığı özet açıklaması ise şu şekilde; Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?