Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı: Pelin bombayı patlatıyor!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler entrikalarla dolu gelişmelerin yaşandığı 16. son bölümüyle izleyicisini karşıladı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde Sarmaşık cephesinde kızılca kıyamet koptu. İşte, Ufak Tefek Cinayetler son bölümün ardından 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ve yeni bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2018 17:26 GÜNCELLEME 20.02.2018 17:26 MEDYA
Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı: Pelin bombayı patlatıyor!
Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı: Pelin bombayı patlatıyor!

Star TV ekranlarının kaliteli projeleri arasında kendini gösteren Ufak Tefek Cinayetler 16. bölümüyle 13 Şubat Salı akşamı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünün nefes kesen olaylarla izleyiciyle buluşmasının hemen sonrasında internet üzerinden yoğun bir şekilde yeni bölüm fragmanı sorgulamaları başladı. İşte, izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölümden ilk sahne ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde uzun bir süredir herkesten saklanan o büyük sır sonunda açığa çıkıyor! Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde sular yine durulmuyor ve skandallar peş peşe meydana geliyor. Öte yandan Sarmaşık cephesinde herkes Serhan’ın evi terk ettiği gerçeğini öğreniyor. Bununla birlikte Oya ile Serhan arasındaki izleyicilerin soluk soluğa izlediği tartışma baş gösteriyor. Merve’yi ise evini, eşini ve parasını kaybetmesinin ardından zorlu bir süreç bekliyor. Dizinin tutkunları tüm bu gelişmelerin ardından Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 17. yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ederek şimdiden geri sayıma başladı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 16. son bölüme dair merak edilen tüm ayrıntılar ve Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmeler sizlerle…

İŞTE, UFAK TEFEK CİNAYETLER 17. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE VE YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Star TV ekranlarına gelen Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölümden ilk sahne ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölümüyle 20 Şubat Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık karışıyor! Şarmaşık'ın en büyük sırrı ortaya çıkıyor!

Sevgililer günü… Herkes kendince kutlama derdinde… Merve Serhan’ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan’ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya… Hemen arkasından Pelin gelip Oya’ya soruyor; “Serhan’la birlikte misiniz?” Pelin, Oya’nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR