Çukur 24. yeni bölüm fragmanı geldi: Sultan Koçovalı ölüyor mu?

Çukur son bölümüyle heyecan fırtınası estirmeye son sürat devam etti. Çukur yeni bölüm fragmanı sorgulamalarının ağırlık kazandırıldığı son bölümde; Vartolu ve Koçovalılar güçlerini birleştirip, Elvis'e amansız geçen bir savaş başlattı. İşte, nefeslerin tutularak izlendiği son bölümün ardından Çukur 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2018 14:58 GÜNCELLEME 09.04.2018 14:58 MEDYA
Çukur 24. yeni bölüm fragmanı geldi: Sultan Koçovalı ölüyor mu?
Çukur 24. yeni bölüm fragmanı geldi: Sultan Koçovalı ölüyor mu?

Yeni bölüm fragmanı arayışının hızlı ve yoğun bir şekilde başlatıldığı Çukur, 2 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan son bölümüyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Her hafta başarı seviyesini yükselterek hafızalara kazınan bölümlere imzasını atan Çukur son bölümde; Baykal'ı isteyen, bunun için elinden geleni ardına koymamaları sonucunda Koçovalı kadınlarını kaçırmak gibi alçak bir girişimde bulunan Elvis ve çetesine karşı, Vartolu ve Koçovalılar tüm güçlerini birleştirerek amansız geçen bir savaş başlattı. Çukur yeni bölüm fragmanı için an itibariyle geri sayıma başlandığı son bölümde, Vartolu/Koçovalılar ve Elvis ve çetesi arasındaki mücadelenin kızışması sonrasında silahların ardı arkası kesilmeden konuştuğu sahneler tansiyon seviyesini yükseltti. Reyting oranlarını her geçen hafta giderek katlayan Çukur'da, Komiser Emrah'ın Koçovalı kadınlarının kurtulması için büyük katkı sağladığı son bölümün hemen arkasından izleyici kitlesi tarafından yeni bölüm fragmanı araştırmaları hız kesmeden başlatıldı. Peki, önemli ve kilit bir karakter olan Beyefendi lakaplı Baykal'ın Çukur dizisine vedasını gerçekleştirdiği son bölümün damga vurmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 24. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! İşte, Çukur son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanına ilişkin dizinin takipçilerini yakından ilgilendirecek en yeni gelişmeler haber7.com'da...

ÇUKUR 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Show TV ekranlarının yüksek reyting oranları başarısıyla her hafta zirvedeki tahtını koruyan projesi Çukur 24. yeni bölüm fragmanı ve Çukur 24. yeni bölümden ilk sahne izleyicisini karşıladı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda edecek.

ÇUKUR 24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 24. yeni bölümüyle 9 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR