Çukur dizisinin çekimleri nerede? Koçovalıların mahallesinin yeri...

Show TV ekranlarının güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle her pazartesi akşamı ekranlara taşınan dizisi Çukur nerede çekiliyor? Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicisinin büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği Çukur dizisinde Koçovalıların mahallesi nerede? İşte, son zamanlarda iddialı bir çıkış yakalayan Çukur dizisinin çekildiği o mekan...

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2018 15:31 GÜNCELLEME 03.05.2018 15:31 YAŞAM
Çukur dizisinin çekimleri nerede? Koçovalıların mahallesinin yeri...
Çukur dizisinin çekimleri nerede? Koçovalıların mahallesinin yeri...

Show TV ekranlarının çok kısa bir zaman içerisinde yüksek reyting oranları elde etme başarısı yakalayan dizi Çukur dizisinin nerede çekildiği izleyicisi tarafından son derece merak edilen konular arasındaki yerini alıyor. Dizide Çukur olarak adlandırılan mahalle, İstanbul'un en belalı mahallesi olarak nitelendiriliyor ve Çukur mahallesinin kontrolünü elde tutabilmek adına büyük mücadelelerin yaşanması anlatılıyor. Çukur'da taraflar arasında güç savaşının resmedildiği Çukur dizisinin nerede çekildiği de izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Çukur dizisinde, Koçovalı ailesinin mahallesi Çukur nerede? İşte, her bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikaları yaşatıldığı Çukur dizisinin çekildiği mekan...

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? KOÇOVALILARIN MAHALLESİ ÇUKUR NEREDE?

 

Oyuncu kadrosunu; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi usta isimlerin üstlendiği Çukur dizisinin nerede çekildiği izleyicisi tarafından araştırma konusu haline geldi. Öncelikle Çukur diye bir semt olup olmadığı, varsa bile bu semtin nerede olduğuna ilişkin sorulara yanıt aranıyor.

Geniş bir izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran dizi Çukur dizisindeki Çukur semti, İstanbul'da sadece bir yerde değil birkaç yerde bulunuyor. Ancak en çok bilineni, Taksim Tarlabaşı'nın hemen aşağısında bulunan bir mahalledir. Fakat Çukur dizisinin çekimleri bahsedilen mahallede gerçekleşmiyor. Ağırlıklı olarak Çukur dizisinin çekimleri; Balat, Rumeli Kavağı ve Zekeriyaköy taraflarında yapılıyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Erkan Kolçak Köstendil

Öner Erkan

Rıza Kocaoğlu

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş

ÇUKUR

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR