Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı! Sena'nın ateş ettiği isim kim?

Show TV ekranlarının kaliteli projesi Çukur 26.bölümü izleyici kitlesiyle buluştu. Çukur son bölümde; Vartolu'nun, Emrah ve Nazım'la ortaklık kurup güçlerini birleştirmesiyle yer yerinden oynadı. Sena ise Yamaç'tan gizlediği geçmişindeki sürpriz bir kişinin kapısını çaldı. İşte, Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı!

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2018 16:06 GÜNCELLEME 30.04.2018 16:06 MEDYA
Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı! Sena'nın ateş ettiği isim kim?
Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı! Sena'nın ateş ettiği isim kim?

Show TV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Çukur 26.son bölümde; İdris Koçovalı, hem Çukur'da güç elde etmek isteyen hem de sevdiği kadın Saadet'ten vazgeçemeyen Vartolu Saadettin'e iki alternatif sundu. Vartolu Saadettin'e istediği her şeyin aynı anda olamayacağını ve radikal bir seçim yapması gerektiğini özellikle vurgulayan İdris Koçovalı, ya Çukur'un sahibi olmak adına herkesi karşısına alacağını ya da bu düşüncesini bir kenara bırakıp Saadet'in eşi olarak yoluna devam etmesi yönünde rest çekti. Öte yandan Vartolu, Emrah ve Nazım'la kurduğu ortaklık sonucu güçlerini birleştirme girişiminde bulunmasıyla güç dengesini hedeflediği doğrultuda yeni baştan oluşturmaya kalktı. Diğer bir tarafta da, çocukluk aşkı Saadet'in başka bir adamla evleneceği gelişmesini duyan Vartolu ise öfke nöbetlerine tutularak ortalığı ayağa kaldırdı. Sena cephesinde ise işler giderek karışarak, Yamaç'tan gizlediği ve duymasını asla istemediği geçmişindeki sürpriz bir kişinin kapısını çaldı. İşte, her sahnesinin nefeslerin tutularak takip edildiği son bölümün hemen arkasından Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı başarı çıtasını yükselten dizisi Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı. 

Çukur 27.bölüm fragmanında; Vartolu Saadettin'in, sevdiği kadın Saadet'in kiminle evlendirileceği bilgisine bir an evvel ulaşmak üzere Selim ile olan yüzleşmesinde, ''Saadet evlenmeyecek!'' şeklindeki kesin ve net ifadelerinin damga vurduğu görülüyor.

ÇUKUR 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 27.bölümüyle 30 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 26.son bölümde; Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı oldu. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çaldı. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkiledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR