Çukur 32.bölüm fragmanı: Oğlunun ihanetine uğrayan İdris ne yapacak?

Çukur 31.bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. Çukur son bölümde; Koçovalılar, tamamen kaybetme tehlikesiyle yüzleştikleri Çukur'un hakimiyetini korumak adına Yamaç'ın talimatı doğrultusunda operasyon başlattı. Yamaç, hedeflerine ulaşabilmek noktasında Vartolu'ya savaş ilan etti. İşte, Çukur 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2018 17:08 GÜNCELLEME 02.06.2018 17:08 MEDYA
Çukur 32.bölüm fragmanı: Oğlunun ihanetine uğrayan İdris ne yapacak?
Çukur 32.bölüm fragmanı: Oğlunun ihanetine uğrayan İdris ne yapacak?

28 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Show TV ekranlarında Çukur 31.son bölümü yayınlandı. 11 Haziran tarihinde yayınlanacak sezon finali için sayılı günlerin kaldığı Çukur son bölümde; gücü ve hakimiyeti elinde bulundurdukları Çukur'u her an kaybetmek üzere olan Koçovalılar için tehlike çanları çalmaktadır! Bu noktadan sonra elde ettikleri tüm varlıklarının öylece yok olmasının önüne geçmek isteyen Koçovalılar, hızlı ve bir o kadar da temkinli bir şekilde davranarak gerekli paraya ulaşabilmek adına Yamaç'ın talimatı eşliğinde operasyon süreci başlattı. Çukur'da sağladıkları üstünlüğün ortadan kalkmasını engellemek için mücadeleci, yenilmez ve hırslı bir yapıya bürünen Yamaç, ''Bir küçük oyunumuz var, onu oynayalım birlikte!'' sözleriyle adamlarının her birini arkasına alarak eş zamanlı ve aşamalı bir şekilde gerçekleştirdiği stratejik planlarını uygulamaya koyuldu. Öte yandan Yamaç; büyük bir azim ve kararlılık örneği gösterdiği hedeflerine ulaşabilmek için Vartolu Saadettin'in elini kolunu bağlayacak ve onu tamamen saf dışı bırakacak girişimde bulundu. En cesur kararını en çaresiz anında veren Yamaç'ın bu hamlesinin ardından Vartolu'da ona karşı cephe aldı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra; Emrah, Nazım ve Selim ittifakı da mevcut tehlikelerden nasibini alarak sarsıntılar ve çözülmeler baş gösterdi. İşte, hafızalara kazınan Çukur son bölümün akabinde, final bölümü için geri sayıma başlanan Çukur 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 31.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 32.bölümüyle 11 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR