Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı! Sona doğru yaklaşılıyor...

Ufak Tefek Cinayetler 38.bölümde; Sarmaşık'ta katilin kim olduğuna iyiden iyiye yaklaşılarak, düğümler teker teker çözülüyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Emre, Edip'in katili olan şahsı tespit ederken, Oya cinayetin işlendiği gerçek şamdanı polise verdi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2018 23:48 GÜNCELLEME 30.10.2018 23:48 MEDYA
Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı! Sona doğru yaklaşılıyor...
Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı! Sona doğru yaklaşılıyor...

Ufak Tefek Cinayetler 38.bölümde; Serhan'ın vekalet vermesinin ardından annesi Betül, oğlundan habersiz bir şekilde harekete geçerek torunu Deniz'in Aksak soy adını taşıması için babalık davası açtı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Mahkeme kağıtları kendisine ulaşarak sinir harbi geçiren Oya ile onun Kerim'le birlikte yakın pozisyonda çekilmiş fotoğrafını görerek öfke nöbetine tutulan Serhan arasında büyük yüzleşme yaşandı. Merve'yle hiçbir şekilde sağlıklı bir iletişim kuramayarak anlaşmazlığa düşen ve onun sergilemiş olduğu sert tavrı karşısında Serhan, Oya'nın yalvarmasına rağmen burnunun dikine giderek davayı geri çekmeme kararı aldı. Mahkeme günü gelip çattığında, Oya'nın kızı Deniz'in babası Serhan Aksak'ın babalık nüfusuna geçirilmesi ve bundan böyle Aksak soy adını taşıması yönünde sürpriz bir karara imza atıldı. Diğer taraftan Merve ise, gerçek cinayet aleti olan gümüş şamdanı Burcu'ya ev hediyesi olarak verdi. Katilin kim olduğunu tespit eden Emre ise, Oya'yı karşısına alıp cinayeti çözdüğünün açıklamasını gerçekleştirdi. Bu itiraf karşısından aklında soru işareti kalan ve cinayeti kızlardan birinin işlediğine artık gerçekten emin olan Oya, Emre'nin ne bildiğiyle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak üzere evine geldi. Tam da o sırada evde Burcu'nun yerleştirmiş olduğu gümüş şamdanı görür görmez bunun ne olduğunu ve nereden çıktığını sormasıyla birlikte, Emre'nin de Merve'nin ev hediyesi olduğunu dile getirmesiyle birlikte Oya, gerçek katilin Merve olduğunu zannederek apar topar Kemal Komiser'in yanına gitti. Gümüş şamdan üzerinde yapılan inceleme sonrasında öldürülen Edip Özmen'e dair DNA doku örneği saptanmasının ardından Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Arzu'nun cinayet aletini olay esnasında Edip'in kafasına sert bir şekilde vurmasının sahne olmasının akabinde Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 39.bölümüyle 30 Ekim Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor!

 

 

YORUMLAR 2
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetleri bu kadar ufak tefek gosteriyosunuz. ama buyuk bi insanlik suçudur. coçuk bunu izlediğinde dicekki hhaaa bu normal bişeydir oldursem bişey olmaz. yapmayın etmeyin.
    Cevapla
  • yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende çocuğunla izlemeyi ver
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR