Ufak Tefek Cinayetler yapımı nerede çekiliyor? Dizi seti yeri-konumu!

Entrika yüklü sahnelerin ve yüksek heyecan seviyesinin bir an olsun eksik olmadığı Star TV ekranlarının fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisi nerede çekiliyor? Profesyonel oyuncu kadrosu ve alışagelmişin dışında hikayesiyle her salı akşamı izleyicisinin karşısına geçen Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Sarmaşık sitesi nerede?

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2018 09:14 GÜNCELLEME 14.11.2018 09:14 YAŞAM
Ufak Tefek Cinayetler yapımı nerede çekiliyor? Dizi seti yeri-konumu!
Ufak Tefek Cinayetler yapımı nerede çekiliyor? Dizi seti yeri-konumu!

Star TV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük ses getiren iddialı projesi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin her bölümü soluk soluğa takip ediliyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde adını zirveye yazdıran kaliteli projeler arasında kendini gösteriyor. Öte yandan Ufak Tefek Cinayetler çekimlerinin gerçekleştirildiği mekan olan Sarmaşık sitesi, dizinin çarpıcı hikayesi üzerine kurulu. Hal böyle olunca ilgi ve beğeniyle yakından takip eden izleyici kitlesi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin nerede çekildiğini merak ederek öğrenmek üzere sorgusuna hız kazandı. Peki, doğayla iç içe lüks, havuzlu ve bahçeli evlerin bulunduğu Ufak Tefek Tefek Cinayetler dizisinin Sarmaşık olarak adlandırılan sitesi nerede? 

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? SARMAŞIK SİTESİ NEREDE?

 

 

Star TV ekranlarının iddialı çıkış yakalayarak başarısını en iyi şekilde konuşturan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Sarmaşık Sitesi, Eyüp ilçesine bağlı Göktürk Mahallesi'nde villaların bulunduğu bölgede yer alıyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in oturduğu senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekim yapıldığı Kemer Country olarak adlandırılan bölgenin içerisinde; doğayla iç içe lüks, havuzlu ve bahçeli villalar bulunuyor.

ufak

Öte yandan Kemer Country bölgesinde bunlarla birlikte cafe, kuaför, binicilik okulu gibi mekanlara da sahip. Ancak Sarmaşık Siteleri en yüksek fiyatlı villalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Baş rollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Sarmaşık Sitesi'nin bedeli tam 33 milyon TL!

ufak