Çukur 44.bölüm 2.fragmanı! Meliha, İdris Koçovalı'yı özüne döndürüyor!

Çukur 43.bölümde; Yamaç'ın, Karakuzuları ortadan kaldırma operasyonunda bu kez çetenin içerisinde açığını yakaladıkları Ersoy'u kullanarak hamlelerinden bizzat haberdar oldu. Çukur son bölümde; Mahsun-Çeto ikilisi hal ve hareketlerinden şüphelendikleri adamları Ersoy'u oyuna getirdi. İşte, Çukur 44.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2018 09:54 GÜNCELLEME 26.11.2018 09:55 MEDYA
Çukur 44.bölüm 2.fragmanı! Meliha, İdris Koçovalı'yı özüne döndürüyor!
Çukur 44.bölüm 2.fragmanı! Meliha, İdris Koçovalı'yı özüne döndürüyor!

Çukur 43.bölümde; Vartolu Saadettin, Karakuzu çetesinin Koçovalıların zaaflarından yararlanarak uzun bir zamandır rehin tuttuğu ve kendisinin şimdiye değin öldüğünü zannettiği Saadet'in yaşadığını görmesinin ardından onu bu esaretten çekip çıkarabilmek ve hasretine bir son verebilmek için için eski zamanlarındaki güçlü ve yenilmez haline geri dönmeye karar verdi. Çukur son bölümde; Mahsun ve Çetonun başını çektiği Karakuzu çetesinin ipini kendi elleriyle çekmek isteyen Yamaç ise, çetenin içerisindeki adamları olan Ersoy'dan faydalanarak attıkları her adımdan ve başlattıkları her girişimden haberdar olurken, Mahsun-Çeto ikilisi ise iyiden iyiye Ersoy'ın son zamanlardaki anlam veremedikleri hal ve hareketlerinden kuşkulanmaya başladı. Ersoy'un Koçovalılara vermek zorunda olduğu bilgi doğrultusunda Yamaç, Karakuzuların teslimatta bulunacağı depoya baskın düzenlediği esnada hiç beklemediği bir anda Cumali ve Veysel sürpriziyle karşılaşmasının ardından şaşkınlığını gizleyemese de sonuç itibariyle operasyon başarılı geçmiştir. Öte yandan Koçovalıları en hassas noktası olan ailesinden vuran Mahsun ve Çeto ise, hedeflerine adım adım ulaşabilmek için bu kez Celasun'un annesinin ve eşi Akşın'ın bundan böyle başını sokabilecekleri bir ev ayarladı, ancak bu evde güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri için Celasun'dan istediklerini yapması yönünde tehditte bulundu. Ersoy'dan Karakuzular hakkında yeni bilgiler alan Yamaç, bu defa vermiş olduğu bilginin yanlış olduğuyla karşılaşmasının ve kendisine sert bir şekilde hesap sormasının arkasından Çukur 44.bölüm fragmanı araştırması tüm hızıyla sürdürülmeye başlandı. İşte, Yamaç'a vermiş olduğu bilgiyi kulaklarıyla duyan Ersoy'un da Karakuzular tarafından oyuna getirildiğinin farkına varmasının akabinde Çukur 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇUKUR 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 44.bölümüyle 26 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur 44.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılarla arasındaki mücadele kızışacak.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba çukur çok severek izliyorum ama finali duyunca çok ama çok üzüldüm
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR