Çukur 45.bölüm fragmanı: Cumali Koçovalı, tehlikeli sularda yüzüyor...

Çukur 44.son bölümde; Aliço'nun ikna çalışması sayesinde Cumali, Sultan Ana ve İdris Koçovalı'yla çok uzun süren ayrılığından ardından yeniden kavuştu. Vartolu, hayata gözlerini yeni açan bebeğini mutluluk gözyaşları dökerek kucağına aldı. Soluksuzca izlenen son bölümün akabinde Çukur 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2018 16:19 GÜNCELLEME 01.12.2018 16:19 MEDYA
Çukur 45.bölüm fragmanı: Cumali Koçovalı, tehlikeli sularda yüzüyor...
Çukur 45.bölüm fragmanı: Cumali Koçovalı, tehlikeli sularda yüzüyor...

Show TV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Çukur 44.bölümüyle 26 Kasım Pazartesi tarihinde izleyici kitlesini sürprizlerin eksik olmadığı sahnelerle ağırladı. Çukur 44.son bölümde; Yamaç, canına kıyılan berber Muhittin için gerçekleştirilen cenaze törenine sürpriz bir şekilde katılım göstermesiyle birlikte eski zamanlardaki gibi mahalledeki yerini aldı. Yamaç'ın mahallenin sokaklarının tozunu atması, burada yaşayan insanların içerisine umut tohumlarının tekrardan ekilmesini sağladı. Öte yandan Aliço ise, başlattığı ikna çalışmasıyla birlikte Cumali Koçovalı'nın inadını kırması sonucu Sultan Ana ve İdris'le uzun yılların ardından yeniden kavuştu ve gözyaşları içerisinde doyasıya hasret giderdi. Bu gelişme sayesinde Sultan Ana'nın sağlığında büyük bir ilerleme katedilerek duygu yüklü dakikalar sahne oldu. Saadet'in sancılar eşliğinde doğum yapmasıyla birlikte Vartolu, hayata gözlerini yeni açan bebeğini mutluluk gözyaşları dökerek kucağına aldı. Peki, nefeslerin tutularak takip edildiği son bölümün arkasından, dört gözle beklenen Çukur 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Çukur 44.son bölüm hakkında önemli ayrıntılar...

 

ÇUKUR 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 45.bölüm fragmanı henüz yayınlandı.

 

ÇUKUR 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 45.bölümüyle 26 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

çukur 45.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmamaya kararlıdır. Onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek. Ve bu sırlar, Yamaç’a zor anlar yaşatacak. Vartolu, Saadet’e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek. Ancak Vartolu’nun, Yamaç’tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu olacak. Çukur’da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirecek. Yamaç’ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere “Çukur eski günlerine mi dönecek?” sorusunu sorduracak. Cumali’nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan’ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Cumali’nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR