Bizim Hikaye 55.bölüm 2.fragmanında Barış, Kerem'e dünyayı dar ediyor!

Bizim Hikaye 54.son bölümde; Savcı Nihal, eski eşi Barış'ın aslında hayatta olduğu gerçeğini kanıtlamak adına plan kurmaya başladı. Bizim Hikaye son bölümde; Kardeşi Merve'nin sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasının ardından Barış'ı zor durumda bırakarak başına bela oldu. İşte, Bizim Hikaye 55.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2019 10:07 GÜNCELLEME 31.01.2019 10:08 MEDYA
Bizim Hikaye 55.bölüm 2.fragmanında Barış, Kerem'e dünyayı dar ediyor!
Bizim Hikaye 55.bölüm 2.fragmanında Barış, Kerem'e dünyayı dar ediyor!

Fox TV ekranlarında 24 Ocak Cuma tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 54.son bölümde; Gerek eski eşi Nihal gerekse sonradan ortaya çıkan Merve adındaki kardeşi Barış'ı güç duruma düşürürken, Kerem Yılmaz'ın da Filiz'e musallat olmasıyla birlikte adeta çileden çıktı. Bizim Hikaye son bölümde; Eski eşi Barış'ın esasında ölmediğini ve kendisinden gizli bir yerlerde saklandığından kuşkulanan Nihal ise yeni tuzaklar kurmanın peşine düşerek Barış'ın işini hepten zorlaştırmaya başladı.  Yoğun ve stresli geçen iş hayatına atılan Filiz ise, artık eskisi gibi kardeşleriyle yakından ilgilenemezken, bir anda karşısında Barış'ın sözde ölümüne ilişkin sorular yönelten sigorta Kerem YIılmaz'ın çıkmasının ve Filiz'e gösterdiği çok yakın ilgi ve alaka sonrası Barış'ın kıskançlık krizine tutulmasının ardından Bizim Hikaye 55.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Peki, Kerem Yılmaz'ın Filiz'le birlikte geçirecekleri buluşma teklifi sunmasının ve bunu duyan Barış'ın buluşma noktasına kendisinin gitmesiyle birlikte Nihal'in tuzağına düşmesinin akabinde Bizim Hikaye 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 55.bölümüyle 31 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 54.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

bizim hikaye 55.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Barış’la Filiz yeni hayatlarının düzenini oturtmaya çalışırlarken, hayatlarına Barış’ın kardeşi olduğunu iddia eden Merve adında bir genç kız düşer. Merve, tek derdinin Servet’in kızı olduğunu ispatlayıp babasının servetinden payına düşeni almak olduğunu iddia etmekte ve Barış’tan yardım istemektedir. Barış, sırrını bilen bu tekinsiz kızdan o kadar kolay kurtulamayacağının farkındadır ve aralarında zoraki bir işbirliği doğar. Filiz bir kez daha sevdiği adamın hayatından gelen sorunlarla baş etmeye çalışırken, bir yandan da kendi kardeşleri ve yeni işini idare etmeye çalışır. Tüm bunların arasında Filiz’in kardeşleriyle ilgili ciddi bir problemi gözden kaçırması kaçınılmazdır. Nihal ise Barış’ın hayatta olduğunu ispatlayabilmek için gizli bir planı harekete geçirmekte gecikmez.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR