Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm 2.fragmanı: Herkes feryat figan içinde...

Bir Zamanlar Çukurova 17.son bölümde; Doktor Müjgan'ın ortaya çıkmasıyla beraber yeni dönem başlarken, Züleyha'nın Yılmaz'a dair umutları tükeniyor. Yılmaz'a karşı intikam ve hırs kat sayısı haf safhaya ulaşan Demir, vurucu bir girişimde bulunmak üzere kolları sıvıyor. Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2019 20:59 GÜNCELLEME 31.01.2019 21:00 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm 2.fragmanı: Herkes feryat figan içinde...
Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm 2.fragmanı: Herkes feryat figan içinde...

ATV ekranlarında 24 Ocak Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 17.son bölümde; Züleyha'nın nakış yastığı için düzenlenen açık artırmada sonucunda Demir'in satın alarak Yılmaz karşısında galibiyet elde etmesiyle işler giderek kızışmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir'in Yılmaz'a karşı mağlup düşmesi üzerine öfkesini buna istemeden de olsa zemin hazırlayan Hünkar'dan çıkarırken, diğer yandan Yılmaz'ın, Züleyha'nın el emeği göz nuru yastığına başına koymasını hazmedemeyerek yeni bir intikam planını uygulamaya almak üzere faaliyete geçti. Züleyha'nın binbir emekle işlediği nakışlı yastığı Yılmaz'ın satın almasıyla yüzünde güller açarken, Doktor Müjgan ise hakkını vererek görevini üstlenmek ve güçlü bir şekilde yaşamını idame ettirmek için gelmesiyle yeni bir dönemin başlamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde sorgulamaya alınıyor. Peki, Demir'in bir hamlede daha bulunarak açık artırmada satın aldığı nakışı Demir'e hediye olarak göndererek fena halde kışkırtmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 18.bölümü ile 31 Ocak Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR