Yasak Elma 31.bölüm 2.fragmanı: Zeynep Alihan'a ağzının payını veriyor!

Yasak Elma 30.son bölümde; Kemal ile beraber görüntülenen Yıldız, Zehra bahanesinin altına sığınarak krizden ucuz kurtulmayı başardı. Yasak Elma son bölümde; Halit'in peşine adam takıp kendisini takip ettiğini öğrenen Kemal, Zehra ile ilişkisine bir müddet ara verme kararı aldı. Yasak Elma 31.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2019 14:09 GÜNCELLEME 04.02.2019 14:09 MEDYA
Yasak Elma 31.bölüm 2.fragmanı: Zeynep Alihan'a ağzının payını veriyor!
Yasak Elma 31.bölüm 2.fragmanı: Zeynep Alihan'a ağzının payını veriyor!

Fox TV ekranlarında 28 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 30.son bölümde; Kemal'den yana kuşku duymaya başlayan Halit'in peşine adam gönderip kendisini takip ettirmesinin ardından, eşi Yıldız ile beraber görüntülenmesiyle kan beynine sıçrayarak derhal her ikisini de sorguya çekmeye koyuldu. Yasak Elma son bölümde; Öncelikle aldığı haberle beyninden vurulmuşa dönen Halit, ilk olarak Yıldız'dan hesap sormaya başlarken, Yıldız ise hiç bozuntuya vermeyerek Zehra'ya ilişkin konuşmak adına Kemal'le görüştüğü bahanesine sığınarak ve her defasında haklıymışçasına üste çıkmaya çalışarak büyük kriz durumundan kıl payı kurtuldu. Yıldız, bu kez sevdiği adam Kemal'i ters köşe yaparak onun yerine Halit'i tercih ettiğini yüzüne vurmasının ardından Yasak Elma 31.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Kemal'in Zehra'yı karşısına alarak Halit'in onu adamlarıyla takibe aldırdığını paylaşıp tüm kararlılığıyla kendisiyle bir müddet ilişkisine ara vermek istediğini dile getirmesinin akabinde Yasak Elma 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 31.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

YASAK ELMA 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 31.bölümüyle 4 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 30.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR