Gündemden düşmeyen Aslı Turanlı kimdir? Hakkında ayrıntılı bilgiler...

Televizyon ekranlarında yayınlanan projelerde kendini gösteren ve magazin gündeminde hakkında ortaya çıkan gelişmelerin üzerine merak duyulan Aslı Turanlı kimdir? Geniş bir kesim tarafından son dönemlerde ağırlıklı olarak sorgulamaya alınan Aslı Turanlı aslen nereli, gerçek yaşı kaçtır? Hayatı ve hakkında bilinmeyenler!

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2019 14:15 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:16 MEDYA
Gündemden düşmeyen Aslı Turanlı kimdir? Hakkında ayrıntılı bilgiler...
Gündemden düşmeyen Aslı Turanlı kimdir? Hakkında ayrıntılı bilgiler...

Son zamanlar magazin gündeminde kendisine ilişkin yer alan haberlerin sonrasında kamuoyu tarafından Aslı Turanlı'nın kim ve nereli olduğu, yaşı, eğitimi, kariyeri hakkında detaylı bilgiye erişmek adına araştırmalar yürütülüyor. Aslı İnandık'ın baş rolünü üstlendiği Aslı Gibidir isimli sinema projesinin galasında ortaya çıkan Aslı Turanlı, 1995 tarihinde hayata gözlerini açmıştır.

 

 

Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünden bitirerek mezun olan Aslı Turanlı, televizyonda ekrana taşınan birçok projede yer almıştır. Aslı Turanlı, senaryosunu Kaan Erkal’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ferdi Merter’in oturduğu Tiyatro Karnaval’da gösterime giren ‘’Ahh Süreyya’’ isimli müzikalinin kadrosunda bulunmuştur.

Emek Sahnesi’nde bazı sahnelenen oyunlarda rol üstlenen Aslı Turanlı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar isimli dizi projesinde yer alarak geniş kitleler tarafından tanınırlık kazandı.Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılım sağlayan Aslı Turanlı, verdiği bir röportajda hem ailesinin hem de arkadaşlarının ona ‘’Şeker Kız’’ şeklinde seslendiğini ve oyunculuk yapmak istediğini ifade etmişti.

 

 

aslı turanlı kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR