Kardeş Çocukları 6.bölüm 2.fragmanı: Umay, Cemal'in canına kıyacak mı?

Kardeş Çocukları 5.son bölümde; Ümran ve Yıldırım'ın uzun bir zaman sonra yeniden karşı karşıya gelmeleriyle bilinmeyen gerçekler gün yüzüne çıktı. Kardeş Çocukları son bölümde; Hayat, hem annesinin hem de teyzesinin Yıldırım'a ilişkin kendisinden bir şey gizlediğinin farkına vardı. Kardeş Çocukları 6.bölüm fragmanı geldi!

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2019 16:38 GÜNCELLEME 01.03.2019 16:39 MEDYA
Kardeş Çocukları 6.bölüm 2.fragmanı: Umay, Cemal'in canına kıyacak mı?
Kardeş Çocukları 6.bölüm 2.fragmanı: Umay, Cemal'in canına kıyacak mı?

Star TV ekranlarında 24 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 5.son bölümde; Ümran'la karşı karşıya gelen Yıldırım, uzun yıllar geçmesine rağmen içinde bir an olsun dinmeyen pişmanlık duygusuyla ne yapacağını bilemez hale geldi. Kardeş Çocukları son bölümde; Ümran ve Hayat hakkında bilmediği gerçeklerle ilk kez yüzleşen Yıldırım, her ne kadar bu gerçekleri sindirmesi bir hayli zor olsa Ümran'ın ördüğü duvarı yıkmak için büyük bir uğraş göstermektedir. Diğer taraftan ne olup bittiğine bir türlü anlam veremeyen ve devamlı sorgulamaktan kendisini alıkoymayan Hayat ise, gerek annesinin gerekse teyzesinin Yıldırım'a dair bir şey gizlediklerinin farkına varmasının ardından Kardeş Çocukları 6.bölüm fragmanı bekleniyor. Volkan ve Hayat arasında gün geçtikçe ilerleyen yakınlığı gören Hayal'in önüne geçemediği kıskançlık duygusunu bastırmak için çaba sarf etmesinin ve Ümran'ın da bu samimiyet karşısında oldukça tedirgin olmasının akabinde Kardeş Çocukları 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 6.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 6.bölümüyle 3 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Yıldırım ve Ümran’ın sürpriz karşılaşmalarıyla birlikte gizli gerçekler çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Ümran’ı bir anda Hayat’ın annesi olarak karşısında bulmak da, Umay’ın kim olduğunu anlamak da Yıldırım için sarsıcı olur. Hayatının şokunu yaşayan Ümran ise, geçmişin bitmek bilmez öfkesi ve acısıyla baş başa, üstelik büyük sırrını korumak için Umay’la iş birliği yapmak zorundadır. Yıldırım, yıllardır içinde yanan pişmanlık ateşiyle Ümran’a sesini duyurabilmek için çırpınırken, Hayat ise annesinin de teyzesinin de Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığının farkında ve iz peşindedir.

Diğer yanda, Volkan’ın Hayat’la ilgilenmeye başladığını fark eden Hayal kıskançlık krizleriyle baş etmeye çalışırken, Volkan ve Hayat arasındaki çekim Ümran’ı da huzursuz eder. Düşman kardeşler, zoraki iş birlikleriyle ortak hedeflerine ulaşıp birbirlerinden kurtulmayı başarmak üzereyken hem Cemal’den hem de Yıldırım’dan gelen hamleler ortalığı karıştırır. Umay’ın, geçmişin gölgesinden kurtulmak için attığı acımasız adım ise, bir anda bütün dengeleri değiştirir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR