Elimi Bırakma 31.bölüm 2.fragmanı: Cenk, kendine yeni bir yol çiziyor!

Elimi Bırakma 30.son bölümde; Cenk'in ölümcül hastalıkla boğuştuğu yetmezmiş gibi annesinin çevirdiği dümeni öğrenmesiyle beraber olaylar çığırından çıktı. Elimi Bırakma son bölümde; Öfkesinin dindiremeyen Cenk, şirketten istifa kararı alarak tepkisini sert şekilde gösterdi. Elimi Bırakma 31.bölüm fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2019 14:56 GÜNCELLEME 01.03.2019 14:56 MEDYA
Elimi Bırakma 31.bölüm 2.fragmanı: Cenk, kendine yeni bir yol çiziyor!
Elimi Bırakma 31.bölüm 2.fragmanı: Cenk, kendine yeni bir yol çiziyor!

TRT1 ekranlarında 24 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 30.son bölümde; Serap ve Sumru arasında gizli işler döndüğünü öğrenen Cenk'in kan beynine sıçrarken,  Serap da gerçeklerin açığa çıkmasının ardından ileri geri konuşmaya başlayan Sumru'nun haddini bildirerek bir hışımla tokadı yüzüne yapıştırdı. Elimi Bırakma son bölümde; Azra her ne kadar zor bir dönemden geçen Cenk'i yatıştırmaya çalışsa da, Cenk'in bu konuda geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Hatta işi daha ciddi boyuta taşıyan Cenk, ailesiyle aralarında bundan böyle hiçbir ilişkinin kalmamasını isteyerek şirketten istifa kararı aldı. Cenk'in karşılaştığı ağır olaylar sonucunda sağlık durumu gün geçtikçe kötüleşmeye başlamasının ve Feride'nin de onunla arasını düzeltme yolları aramasının ardından Elimi Bırakma 31.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki,  Serap'ın foyasının gün yüzüne çıkmasıyla birlikte Arda ve Melis'in annelerine hesap sorup canını acıtacak vurucu söylemlerde bulunmalarının ardından Elimi Bırakma 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 30.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 31.bölümü 3 Mart Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 30.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Sumru’nun arkasındaki kişinin Serap olduğunu öğrenen Cenk, ailesine karşı büyük bir güven kaybı yaşamaktadır. Azra ise Cenk’in ailesiyle olan bağlarını koparmaması için çabalamaktadır. Serap ve Feride, Cenk’i geri kazanmanın derdine düşerler. Bir yandan hastalığıyla mücadele ederken, bir yandan da annesinden yediği darbeyi sindirmeye çalışan Cenk, hayatıyla ilgili önemli kararlar almanın eşiğindedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR